Nije sramota ne znati, nego ne znati a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet ili lepu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook stranice, a odgovore pročitajte svakog radnog dana u “Wannabe Magazine”-u!

Kako voliš da se oblačiš i kakvu odeću voliš da nosiš? (Jovana, 26)

Ja najviše volim da nosim haljine, jer su one najlepša odeća za sve žene, a i devojke. Nikad nije loše da se izgleda lepo, i zato ne treba da se obuče šta god, nego je važno da svako zna koja mu odeća pristoji, a koja ne, a to znanje se zove stil. Sad i devojčice nose nogavice isto k’o i dečaci, a u starinjska vremena su žene nosile samo haljine, i zato se lako videlo ko je muško a ko žensko! I na slikama bajki i u crtanim filmovima, sve devojke nose haljine, još ako je u pitanju neka princeza, onda ona obavezno ima neku baš lepu haljinu, a nikad pantalone. Svaka devojka se uvek malo prolepša kad obuče haljinu kad ima neki važan dan, i ne izgleda k’o obična devojka, nego kao neka posebna i fina, a i momci se više zagledaju u devojke u haljinama. Ja mislim da sve žene treba da stalno nose haljine i da budu lepe u njima, a nogavice nek nose muškarci jer oni nemaju lepe noge i to ne treba da se vidi.

Haljina može da prolepša svaku ženu isto kao neki nakit Tako Dunja kaže: Haljine su za devojčice, a nogavice su za dečake

Haljina može da prolepša svaku ženu isto kao neki nakit

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Ovaj tekst je proizvod umetničke slobode. Likovi i događaji pomenuti u tekstu su izmišljeni.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

 

Comments