Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Nije sramota ne znati, nego ne znati a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet ili lepu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook stranice, a odgovore pročitajte svakog radnog dana u “Wannabe Magazine”-u!

Nije lepo da se krade, isto kô što nije lepo da se laže i da se izmišljaju neke gluposti. Ja ne bih nikad ništa ukrala jer sve što meni treba, to je ionako već moje, a i ja ne znam šta bih radila sa nekom ukradenom stvari. Ja mislim da kad se desi neka krađa, da onda budu tužni i taj što su mu nešto ukrali, a i taj što je uzeo nešto tuđe, jer i on sigurno mora da ima malo neke duše u sebi, pa će ona da ga zaboli jer je uradio nešto loše, i neće moći da na miru uživa u toj stvari koju je ukrao. Mislim da to tako bude. Zato ja nikad ništa ne bih krala, jedino bih možda mogla ono cveće, ali to samo ako bih baš morala. Postoje i još neke stvari koje se isto mogu ukrasti zbog ljubavi, kô na primer kad se devojka nasmeje na neku šalu, a momak joj kaže: “Eto, ukrao sam ti osmeh”.

Jedino se u ljubavi smeju krasti osmesi i srca. 600x399 Tako Dunja kaže: Krađa

Jedino se u ljubavi smeju krasti osmesi i srca

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Ovaj tekst je proizvod umetničke slobode. Likovi i događaji pomenuti u tekstu su izmišljeni.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Editors choice