Nije sramota ne znati, nego ne znati, a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet, lepu ili ružnu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook ili Twitter profila, i u komentarima ispod teksta, a odgovore pročitajte svakog četvrtka u Wannabe Magazine-u!

U ljubavi ne treba puno da se misli i da se gubi vreme Tako Dunja kaže: Na devojci se gleda i lepota i zgodnoća!

U ljubavi ne treba mnogo da se misli i da se gubi vreme

Ako mi se neki momak sviđa, da li moram da čekam da vidim da li se i ja njemu sviđam, da bih mu rekla da mi se sviđa? (Aleksina, 46)

Pa ne treba dugo da čekaš, jer može da bude da se i nekim drugim ženama isto sviđa taj momak, pa mogu da mu to kažu pre tebe! I onda mogu da mu one postanu devojke samo zato što su bile brže i što nisu razmišljale mnogo. Možda bi se ti više sviđala tom momku, al’ to nema veze ako on ode sa tom bržom. Zato ne treba mnogo da se misli i da se gubi vreme, ako se on tebi sviđa, onda što se ne bi sviđala i ti njemu? Čim osetiš da ti se neko sviđa treba da mu kažeš, mada ne moraš baš odma’, možeš malo da popričekaš, bar pet minuta, ja mislim da je dosta toliko.

Koga voliš najviše na svetu? (Bojana, 22)

Ja najviše na svetu volim sebe, jer je to tako normalno. Svaki čovek mora sebe da voli najviše, da bi ga i drugi ljudi voleli, jer ako neko ne voli sebe, onda što da ga drugi vole? Mene svi vole, zato što ja mnogo volim sebe. Volim isto i druge, al’ najviše volim sebe!

Je l’ misliš da je lepota dovoljna za osvajanje muškog srca? (Andrea, 19)

Nije dovoljna samo lepota, treba devojka da bude i lepa, a i zgodna, jer momci vole kad je sve na devojci lepo. Vole kad devojke imaju lepo lice i lepu kosu, a isto vole i njihove ruke i noge, mada više vole noge nego ruke. Lepota i zgodnoća su dovoljne da bi se devojka sviđala momcima, a posle za brak je isto bitna i pamet, i kako kuva, da li voli da počisti ponekad i tako to.

Koji ti je omiljeni crtani film? (Nikola, 26)

Najviše volim da gledam Tomija i Džerija, mada su ponekad dosadni jer se samo tuku i ne rade ništa drugo. Mada ja mislim da se oni to k’o bajagi ne vole, a u stvari su drugari.

Zašto devojčicama roditelji kupuju sve u roze boji? (Đole, 21)

Pa zato što svi misle da je roze boja za devojčice a ne za dečake, a to je u stvari bezveze i slučajno je tako ispalo. Da su roditelji dečacima kupovali sve u roze boji, onda bi ispalo da je roze boja za dečake a ne devojčice, a i dečaci bi se navikli i svidela bi im se roze boja. Ja mislim da je to moglo i tako da bude. Svi treba da nose boje koje im se sviđaju.

Prethodni tekst možete pročitati ovde.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Comments