Nije sramota ne znati, nego ne znati a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet ili lepu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook stranice, a odgovore pročitajte svakog radnog dana u “Wannabe Magazine”-u!

Da li voliš da pomažeš u kuhinji? (Bojana, 21)

Ja volim da pomažem u kuhinji uvek kad mama pravi neke kolače ili drugo nešto lepo što ja volim. Uvek joj pomognem i pograbuljam kašikom sve što ostane na dnu šerpe ili sa strane i poližem kašike i viljuške da mami bude mnogo lakše da opere. Najviše volim kad treba da mutim nešto za tortu, onda malo mutim pa malo probam da vidim je l’ dobro, i sve još malo pošećerim kad mama ne gleda. A kad sprema nešto za jelo što mi se ne sviđa, onda ja nemam vremena da joj pomažem, jer moram da radim nešto drugo bitno ili da se igram.

Kad mama kuva nešto što ja ne volim onda nemam vremena da joj pomažem jer moram da se igram Tako Dunja kaže: Najviše volim kad treba nešto da se pošećeri

Kad mama kuva nešto što ja ne volim, onda nemam vremena da joj pomažem jer moram da se igram

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Ovaj tekst je proizvod umetničke slobode. Likovi i događaji pomenuti u tekstu su izmišljeni.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Comments