Nije sramota ne znati, nego ne znati a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet ili lepu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook stranice, a odgovore pročitajte svakog radnog dana u “Wannabe Magazine”-u!

Kako se uči kada si zaljubljen, i da li je tako nešto uopšte moguće? (Dragana, 24)

Ja nikad nisam bila zaljubljena, ali ja mislim da je jako teško da se uči nešto kad je čovek zaljubljiv, jer njega samo interesuju te neke ljubavne stvari, i onda nema pameti da misli i o nekim drugim stvarima i brigama. Kad je neko zaljubljen, onda on mora mnogo da razmišlja o toj svojoj zaljubljenosti i da mašta i fantazira kako će ta zaljubljenost da postane neka velika ljubav zbog koje će da mu bude mnogo lepo u životu, al’ isto tako ponekad razmišlja i brine se da l’ će možda nešto da se desi naopako i da mu se pokvare ti ljubavnički planovi. Zato uopšte nije lako biti zaljubljen, jer oko toga ima mnogo da se razmišlja i zamišlja, i jako je teško ako još treba i da se uči. Kad se neko zaljubi, on je onda malo manje pametan, i važnije mu je to njegovo zaljubljeno osećanje nego neko znanje i nauka. Zato ja mislim da niko ko se zaljubio nije nešto naučio.

Kad je neko zaljubljen onda on mora mnogo da mašta i fantazira kako će u ljubavi da mu bude lepo Tako Dunja kaže: Niko ko se zaljubio nije nešto naučio

Kad je neko zaljubljen, onda on mora mnogo da mašta i fantazira kako će u ljubavi da mu bude lepo

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Ovaj tekst je proizvod umetničke slobode. Likovi i događaji pomenuti u tekstu su izmišljeni.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Comments