Nije sramota ne znati, nego ne znati a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet ili lepu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook stranice, a odgovore pročitajte svakog radnog dana u “Wannabe Magazine”-u!

Kako treba da se ponašam na ljubavnom sastanku sa devojkom? (Miloš, 22)

Na ljubavnom sastanku svaki momak treba da bude kulturan i lepo vaspitan, da se vidi da nije neka budala. Na početku uvek treba devojci da se kaže neki kompliment, a može i dva-tri komplimenta, al’ da ne bude samo kako je ona jako lepa i zgodna i tako to, nego treba i da se kaže da je pametna i dobra u duši. Ne treba ni da gledaš okolo u druge devojke ni da se osvrćeš za njima na ulici, nego treba samo da gledaš u tu tvoju devojku, i to da je gledaš pravo u oči, da ne bi ona pomislila da je nešto lažeš i izmišljaš dok pričaš lepe stvari o sebi. A na kraju sastanka, treba da je otpratiš do njene kuće, čak i ako ona živi daleko, a na rastanku ne treba da navališ na nju kô dete na kolače, nego pošto je to tek prvi sastanak, dovoljan je jedan poljubac, a posle će biti i više.

Na ljubavnom sastanku momak treba da bude kulturan i fin da se vidi da nije neka budala Tako Dunja kaže: Saveti za ljubavni sastanak

Na ljubavnom sastanku momak treba da bude kulturan i fin, da se vidi da nije neka budala

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Ovaj tekst je proizvod umetničke slobode. Likovi i događaji pomenuti u tekstu su izmišljeni.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Comments