Nije sramota ne znati, nego ne znati, a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovorsavetlepu ili ružnu rečSvoja pitanja možete slati putem Facebook ili Twitter profila, i u komentarima ispod teksta, a odgovore pročitajte svakog četvrtka u Wannabe Magazine-u!

Ja od sve hrane najviše volim da jedem torte Tako Dunja kaže: Spavala bih k’o Uspavana lepotica!

Ja od sve hrane najviše volim da jedem torte!

Koji lik iz bajke bi najviše volela da budeš? (Jelisaveta, 23)

Ja bih najviše volela da budem k’o Uspavana lepotica, jer ona skoro ništa nije radila i nije imala nekih briga, samo je spavala dok joj nije došao njen princ, onda se digla i venčali su se, i odmah su počeli da žive dugo i srećno! A Pepeljuga se mučila mnogo, jer je morala da čisti po kući, a i kad je trebalo da se ide na bal brinula se šta će da obuče, i kad je izgubila jednu staklenu cipelicu iznervirala se zbog toga. I Snežana je imala mnogo briga, i Crvenkapa isto tako, možda su se one malo bolje provele jer im je bilo uzbudljivo.

Šta misliš o momcima koji vole devojke koje ne vole njih? (Stefana, 25)

To se jako puno dešava i momcima i devojkama, da se zaljube u nekog ko se ne zaljubi u njih. To je tužno kad se desi, ali takva je to ljubav i nikad se ne zna kako će da bude. Ako se neko baš mnogo zaljubi, onda njemu ponekad ne mora da bude važno da li njega ta osoba u koju se zaljubio isto voli. Ja mislim da je to veća i istinitija ljubav nego kad bi on odmah našao neku drugu osobu u koju će da se zaljubi. Ja to tako mislim.

Da li voliš da spremaš svoju sobu? (Ana, 26)

Ja ne volim da spremam svoju sobu, jer će ionako opet da se napravi nered, i onda što da se mučim da sređujem. Isto je i kad ja oduvam prašinu sa stola i police, a ona se mnogo brzo opet nakupi. Sve što se očisti će mnogo brzo da se ponovo uprlja, nekad i samo od sebe, svi to znaju, ali opet skoro uvek nešto brišu i čiste, i tako ceo život. Ja mislim da ne bi trebalo toliko često da se čisti i da se ljudi nerviraju što im pada prašina po kući. Moja soba nikad nije mnogo neuredna.

Zašto se devojkama uvek dopada najpopularniji dečko? (Jelisaveta, 23)

Pa zato što se ti popularni momci sviđaju i drugim devojkama, i onda ako se njemu sviđa jedna devojka, sve ostale budu ljubomorne na nju, jer bi svaka devojka htela da se baš ona dopadne nekom popularnom momku, pa da može da se pravi da je važna, i da druge devojke budu ljubomorne na nju zbog toga. A i uvek je devojci zanimljivije kad je momak popularan i važan, nego kad je neki običan. Tako i one budu popularne zato što im je popularan momak.

Šta najviše voliš da jedeš? (Nataša, 20)

Ja najviše volim da jedem torte! Volim sve vrste torti, i sve kolače. Volim i supu, i pomalo povrće i meso. I voće volim isto. Volim sve pomalo da jedem, ali najviše volim torte!

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Comments