#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Dvojac Taner Gerčik (Tanner Gerschik) i Džul Hamilton (Jules Hamilton) su glavni akteri editorijala “All American Heroes” koji je za poslednji broj magazina “Fiasco” zabeležila Kristina Vilson (Kristiina Wilson). Stajling ovih američkih heroja uradila je Mišel Karimpong (Michelle Carimpong). A kako se nosi koža i teksas pokazaće vam ova dva više nego zgodna modela na fotografijama koje slede.

Slika 1. picnik4 Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. Slika 2. picnik4 Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. SLika 3. picnik Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. SLika 4. Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. Slika 5.5 Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. Slika 6.2 Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. Slika 7.4 Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011.
Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Editors choice