Samo osobe koje imaju tetovaže znaju da je to igra bez granica. Kako to, obično se pitaju oni koji ih nemaju… Osećaj koji se javi u trenutku nastajanja prvog otiska na koži je nešto što ne jenjava i uvek donosi novo uzbuđenje, zato se retko ko zaustavio na prvoj tetovaži. Posle prve, dolazi druga, pa treća tetovaža i nekada taj broj postane dvocifren. Svaka ima svoje značenje, ali poslednja stvar koju istetovirana osoba želi da čuje jeste – šta tačno znači ta tetovaža?

Danas sa vama želimo da podelimo zanimljive tattoo trendove koji dominiraju u 2023. godini, ali i inovacije koje su se pojavile u studijima tattoo majstora, pa ako do sada niste uradili nijednu tetovažu, ali imate u planu, možda vam se nešto od ovih unapređenih stilova dopadne.

Male, simbolične tetovaže

Jasno je da se svaka tetovaža vezuje za određeni događaj ili trenutak koji želite da pamtite; lepa i tiha uspomena koju želite da nosite, ne samo u svom srcu, već i na svom telu. Tetovaže mogu biti povezane sa vama dragom osobom, a sve češće možete videti i simbole kućnih ljubimaca. Ovo je popularan način da izrazite ljubav i zahvalnost prema svom ljubimcu, a ako želite upravo takvu tetovažu, najbolje mesto za nju je ruka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ́ ⚓️ (@sheventattoo)

Pročitajte i ovo: Street style sa ulica Njujorka: Pronađite inspiraciju među najboljim izdanjima

Romantične tetovaže u bojama

Romantične tetovaže u bojama će, takođe, obeležiti ovu godinu, a posebno izdvajamo one koje nikako ne biste želeli da tumačite drugima. Uz to, i brojevi su uvek popularni u obliku tetovaže, a oni obično imaju svoje tajne simbole. Upravo na ovoj fotografiji je prikazan savršen način kombinovanja klasične boje tetovaže i crvene boje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mel (@tintashina)

Tetovaže radite zbog sebe i nema potrebe da pravdate svoju odluku da nešto išarate po svom telu. Možda ste do sada imali one koje i nisu toliko vidljive, ali ste na ivici da zakažete termin i istetovirate svoje šake – imate ideju i znate da će vam ta vrsta tetovaže sjajno stajati. A zašto da ne? Ovo je trend koji zapravo nikada nije prošao, zato, vreme je uzmete papir i olovku, nacrtate tetovažu i pokažete tattoo majstoru šta tačno želite!

Osim toga, istetovirane šake su simbol hrabrosti i kreativnosti, a ovo je jedinstven način da pokažete koliko vas ne dotiče mišljenje drugih. Ipak, postoji nešto što morate da znate, naročito ako vam je ovo prva tetovaža – šake su često u kontaktu sa vodom, pa će biti potrebno da češće radite korekcije ako želite jak pigment.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 오후/ (@tattooer_owho)

Velike tetovaže u boji

Naravno da će se na listi najpopularnijih tetovaža za ovu godinu naći i one velike, u boji. Zanimljivo je to što se ove tetovaže rade u više navrata jer sam proces traje mnogo duže, pa zato, ako nemate baš previše strpljenja, uvek možete da birate jednostavne i minimalističke.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@hipner.magdalena)

Tetovaže su lepe kad su umerene, kao i sve drugo u životu, pa ako je ovo vaša strast, budite slobodni da kreativnost ispoljite na vratu, ruci ili nozi. Ipak, dobro razmislite o tome šta tetovirate i u kom trenutku!

Pročitajte i ovo: Predstavljamo vam savršene ideje za suptilne, male tetovaže!

Naslovna fotografija: instagram.com/tattooer_owho

Dragana Stojanović

Comments