U toku izolacije, svi smo bili u situaciji da usporimo i posvetimo se sebi, svojim mislima i osećanjima koja smo možda zanemarili u toku jurnjave svakodnevnog života. Iz izolacije smo izašli bolji, sa skrivenim procesima koje smo obavili sami sa sobom, a neki od nas, kao što je Taylor Swift, izašli su sa iznenadnim albumom.

Često zaboravljamo da su poznati na kraju krajeva takođe samo ljudi, i mada su možda imali priliku da se izoluju u većim stanovima, isto kao i svi mi su prošli kroz promišljanje o svojim postupcima, željama i budućim planovima. I to sada sigurno više nego ikada ranije, kada im je to bilo omogućeno, jer nisu bili pod stalnim pritiskom javnosti, nisu bili pod reflektorima i nisu nastupali.

Ovu situaciju iskoristila je i Taylor, pa je tako odlučila da svoj lični proces rasta i razmišljanja pretoči u album, koji je do samo nekoliko sati pred izlazak krila, čak i od svoje izdavačke kuće. Ceo proces bio je obavijen velom tajnovitosti, i samo je nekoliko ljudi, koji su najbliskije bili uključeni u proces stvaranja, znalo šta Taylor planira. Ovim pristupom albumu “Folklore”, ona je konačno uspela iskreno da se posveti svojoj muzici i napravi projekat po svojim merama, na koji neće uticati niko sem nje same i ljudi koje je lično odabrala.

Comments