Mislimo da fantastično igledate kao što sigurno i izgledate, ali budemo iskreni – svakodnevno smo zatrpani fotografijama poznatih ličnosti, modela koji izgledaju fantastično i nameću veće standarde lepote. Skoro sve fotografije na koje nailazimo obrađene su u različitim programima. Filtere za slike koriste i poznate ličnosti kako bi izgledale lepše na selfi fotografijama koje postavljaju na društvene mreže. Ponekad nam je potrebna pomoć sa App prodavnice.

Perfect 365 – ultimativni mejkover

Potpuno promeni svoj izgled za nekoliko minuta. Dodaj trepavice, stavi senku ili samo stavi malo rumenila i to sve sa aplikacijom Perfect 365. Sa ovom aplikacijom možete voditi računa o svim detaljima na licu i tako stvoriti potpuno novi izgled.

slide 356446 3923479 free Tech Diva: Aplikacije koje će vam pomoći da izgledate lepše

Selfie Photo Editor – aplikacija za obradu selfi fotografija

Nikada nemojte praviti selfi bez Selfie Photo Editor aplikacije. Napravi najbolju sliku svog lica za samo nekoliko minuta. Ovom fotografijom možete dodati zanimljive aksesoare na vašu fotografiju.

slide 356446 3923478 free Tech Diva: Aplikacije koje će vam pomoći da izgledate lepše

Vsco – aplikacija za filtriranje fotografija

Ponekad je odličan filter sve što vam treba! Vsco ima odličan set filtera koji lako možete primeniti na svojim fotografijama.

slide 356446 3923477 free Tech Diva: Aplikacije koje će vam pomoći da izgledate lepše

Camera 360 – izgledaj glamurozno

Izgledaj savršeno sa aplikacijiom Camera 360. Ova aplikacija sadrži preko 100 filtera i opcija za posvetljivanje i tamnjenje fotografija. Camera 360 pruža mnogo mogućnosti za obradu fotografija.

slide 356446 3923476 free Tech Diva: Aplikacije koje će vam pomoći da izgledate lepše

Beauty Plus – vaš plastični hirurg

Ne treba vam botoks. Beauty plus je kao plastična opercija. Njome možete stanjiti svoje lice, povećati oči, čak se i osloboditi akni.

Photo Editor by Aviary – obradite fotografiju kao profesionalac

Ova aplikacija je rangirana kao jedna od najboljih aplikacija za 2013. godinu. Namesti savršeno svetlo za svoju kožu, namesti nestašnu kosu ili jednostavno primeni neki od filtera. Šta god da izaberete, ova aplikacija vam nudi mnogo mugućnosti da budete kreativni i pomaže vam da fotografije izgledaju profesionalno.

slide 356446 3923473 free Tech Diva: Aplikacije koje će vam pomoći da izgledate lepše

Mirjana Radojević

Comments