Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Tech Up: Mali auto za veliku zabavu

Tech Up: Mali auto za veliku zabavu

“smart je sjajna ideja za kretanje po gradu. Ideja koja je nezaustavljiva, jer stanje mirovanja posmatra kao izazov, a ne kao prepreku. Ideja koja se uz osmeh suočava sa većim i manjim problemima gradskog saobraćaja.”

14C660 074 Tech Up: Mali auto za veliku zabavu

Ove reči dočekaće vas na novoj prezentaciji dva nova modela brenda smart – fourtwo i fourfour. I ja tu ne bih ništa dodavao. Smart je naprosto sjajno urbano vozilo na koje frknete kad ga pretknete, ali čupate kosu s glave kad se uglavi u prorez između bandere i onog kretena što se parikrao tako da “normalan” auto ne može da stane.

14C661 024 Tech Up: Mali auto za veliku zabavu

U automobil koji je kraći od tri metra stalo je neverovatno mnogo zabave, uzbuđenja, opreme i – što je neverovatno – udobnosti. Ako ste jedan od onih koji tuguju za Fićom, smart fourfour sa svoja četiri sedišta može da ublaži vašu nostalgiju.

Najsavremeniji 3-cilindarski motori od 45 kW/60 ks, 52 kW/71 ks i 66 kW/90 ks obezbeđuju pogonsku snagu, dok se prenos snage vrši preko 5-stepenog manuelnog menjača ili twinamic automatskog mednjača sa duplim kvačilom. Nova generacija modela smart biće dostupna na tržištu Evrope u novembru. Cena za smart fortwo sa motorom od 52 kW će biti ispod 11.000 evra u Nemačkoj, dok će smart forfour, sa istim motorom, koštati tek oko 600 evra više.

0155 Tech Up: Mali auto za veliku zabavu

Zabava je ključna reč kad je posredi smart. Multimedijalni sistemi su u skladu sa najvišim standardima, sa sveobuhvatnom podrškom za pametne telefone, navigacijom u realnom vremenu i intuitivnim upravljanjem pomoću ekrana osetljivog na dodir. Po prvi put, smart nudi JBL zvučni sistem, koji proizvodi impresivan, pun zvuk. Ovaj sistem poseduje šestokanalno DSP pojačalo (240 W) u modelu fortwo i osmokanalno DSP pojačalo (320 W) u modelu forfour. Ukupno osam (fortwo) odnosno dvanaest (forfour) kvalitetnih zvučnika omogućava izvanredno iskustvo u slušanju muzike.

0217 Tech Up: Mali auto za veliku zabavu

Kao i što je očekivano, smart je hitar i okretan, pravi gradski automobil, sa potrošnjom tek nešto iznad 4 l/100km. Trokraki kožni upravljač je po želji dostupan i u multifunkcionalnoj verziji koja omogućava upravljanje radiom ili uređajem za navigaciju koji su smešteni na sredini instrument table. Prema tome, unutrašnjost odražava vrednosti mlade, aktivne i umrežene generacije.

Budite pametni, vozite smart!

Ranko Trifković

Editors choice