Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tech Up: Naočare sa kojima vidite Federerovu perspektivu

Tech Up: Naočare sa kojima vidite Federerovu perspektivu

Tužna životna činjenica jeste da zaista ne možemo svi biti svetski šampioni, niti popularni sportisti. Međutim, uz pomoć Google naočara, makar možemo videti kako izgleda utakmica iz njihove perspektive.

Inovciju iz Gloogla, nakon Novaka Đokovića isprobao je njegov ljuti protivnik, ali svakako i jedan od najvećih svetskih tenisera Rodžer Federer.

Pomoći ovih naočara putem glasovnihkomandi možete snimati video ili fotografisati, a to je samo deo onoga što je moguće sa njima uraditi. Njihova cena trenutno iznosi 1.500 američkih dolara i većih je moguće naći u on-lajn prodaji.

Na teniskom polju u čuvenoj “Silkonskoj dolini”, udolini u San Francisku gde se nalaze neka od najvećih svetskih predstavništva, pa tako i Google , Federer je zaigrao meč sa svojim trenerom, nekadašnjim teniskim asom Štefanom Edbergom. I pokazao svetu po prvi put kako izgleda loptica i teniski teren iz njegove perspektive, ali i njegov protivnik.

Watch Roger Federer and Stefan Edberg Play Tennis Through Google Glass Tech Up: Naočare sa kojima vidite Federerovu perspektivu

“Bilo je zaista zabavno snimati ovaj video. Ne dobijate tako često priliku da otkrijete nove uglove za praćenje tenisa. Nadam se da će se navijačima dopasti ova nova perspektiva.” – rekao je Federer.

Ukoliko i vi želite da zamahujete reketom poput Federera, pogledajte ovaj klip, jer to je verovatno najbliže što ćete tome ikada prići.

Maja Bunčić

Editors choice