5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Tužna životna činjenica jeste da zaista ne možemo svi biti svetski šampioni, niti popularni sportisti. Međutim, uz pomoć Google naočara, makar možemo videti kako izgleda utakmica iz njihove perspektive.

Inovciju iz Gloogla, nakon Novaka Đokovića isprobao je njegov ljuti protivnik, ali svakako i jedan od najvećih svetskih tenisera Rodžer Federer.

Pomoći ovih naočara putem glasovnihkomandi možete snimati video ili fotografisati, a to je samo deo onoga što je moguće sa njima uraditi. Njihova cena trenutno iznosi 1.500 američkih dolara i većih je moguće naći u on-lajn prodaji.

Na teniskom polju u čuvenoj “Silkonskoj dolini”, udolini u San Francisku gde se nalaze neka od najvećih svetskih predstavništva, pa tako i Google , Federer je zaigrao meč sa svojim trenerom, nekadašnjim teniskim asom Štefanom Edbergom. I pokazao svetu po prvi put kako izgleda loptica i teniski teren iz njegove perspektive, ali i njegov protivnik.

Watch Roger Federer and Stefan Edberg Play Tennis Through Google Glass Tech Up: Naočare sa kojima vidite Federerovu perspektivu

“Bilo je zaista zabavno snimati ovaj video. Ne dobijate tako često priliku da otkrijete nove uglove za praćenje tenisa. Nadam se da će se navijačima dopasti ova nova perspektiva.” – rekao je Federer.

Ukoliko i vi želite da zamahujete reketom poput Federera, pogledajte ovaj klip, jer to je verovatno najbliže što ćete tome ikada prići.

Maja Bunčić

Editors choice