5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Tužna životna činjenica jeste da zaista ne možemo svi biti svetski šampioni, niti popularni sportisti. Međutim, uz pomoć Google naočara, makar možemo videti kako izgleda utakmica iz njihove perspektive.

Inovciju iz Gloogla, nakon Novaka Đokovića isprobao je njegov ljuti protivnik, ali svakako i jedan od najvećih svetskih tenisera Rodžer Federer.

Pomoći ovih naočara putem glasovnihkomandi možete snimati video ili fotografisati, a to je samo deo onoga što je moguće sa njima uraditi. Njihova cena trenutno iznosi 1.500 američkih dolara i većih je moguće naći u on-lajn prodaji.

Na teniskom polju u čuvenoj “Silkonskoj dolini”, udolini u San Francisku gde se nalaze neka od najvećih svetskih predstavništva, pa tako i Google , Federer je zaigrao meč sa svojim trenerom, nekadašnjim teniskim asom Štefanom Edbergom. I pokazao svetu po prvi put kako izgleda loptica i teniski teren iz njegove perspektive, ali i njegov protivnik.

Watch Roger Federer and Stefan Edberg Play Tennis Through Google Glass Tech Up: Naočare sa kojima vidite Federerovu perspektivu

“Bilo je zaista zabavno snimati ovaj video. Ne dobijate tako često priliku da otkrijete nove uglove za praćenje tenisa. Nadam se da će se navijačima dopasti ova nova perspektiva.” – rekao je Federer.

Ukoliko i vi želite da zamahujete reketom poput Federera, pogledajte ovaj klip, jer to je verovatno najbliže što ćete tome ikada prići.

Maja Bunčić

Editors choice