Poznato je da je puder jedan od najtežih kozmetičkih proizvoda za kupovinu, jer ne samo da postoji širok izbor proizvoda, već postoji toliko faktora koje treba uzeti u obzir prilikom odabira onog savršenog. Jer, hajde da se suočimo sa realnošću – različite nijanse na vratu i licu nisu poželjne. Kako bismo ti ubrzali ovaj proces, danas ti predstavljamo novi Maybelline Super Stay Active Wear tečni puder.

Složimo se oko jedne stvari – osećaj laganosti i osećaj da nam koža diše je nešto čemu svi težimo, pa čak i kad je prekrivena puderom. Biranje takvog pudera ne mora biti nemoguć zadatak, pogotovo ne kad je tu Maybelline Super Stay tečni puder, koji će ti ponuditi superpokrivenost uz super-lagan osećaj na koži i super-mat efekat!

Vizual Da li znaš da bi 85% žena prešlo na Super Stay Active Wear tečni puder od Maybellinea New York?

Maybelline Super Stay Active Wear – puder za devojke od akcije!

Super Stay Active Weare tečni puder je otporan na razmazivanje, vodu i znoj. Maybelline obećava do 30 sati postojanosti*, a pravi je izbor ako želiš da svoj dan započneš sigurno i završiš sve svoje obaveze, bez brige o tome da li će se nešto desiti sa šminkom. Njegova dugotrajna formula je neustrašiva protiv svih spoljašnjih uticaja koji bi inače negativno uticali na tvoju šminku, a istovremeno je veoma lagana i nežna prema koži.

*Ne ostavlja tragove. Ne razmazuje se. 6 nijansi.

Ne ostavlja tragove. Ne razmazuje se. 6 nijansi

Novi Maybelline Super Stay tečni puder je dostupan u 6 različitih nijansi, koje će odgovarati većini tonova kože. Tečnost pudera ima savršenu teksturu, tako da nije ni previše tečan, ni previše gust, i veoma se lako blenduje. Prednost Maybelline Super Stay tečnog pudera je što će se prilikom nanošenja prilagoditi baš svakom tipu kože i pružiti svakom tenu savršen izgled.

Ne zatvara pore. Dermatološki ispitan

Uz Super Stay Active Wear 30H tečni puder moći ćeš da koračaš kroz svoj dan lagano i bez brige! Da li znaš da bi 85% žena prešlo na Super Stay Active Wear tečni puder od Maybellinea New York? (Superpokrivenost DO 30 SATI)**?

**Potrošaki test, 101 žena.

MNY Social 1200x1200 SRB 02 Da li znaš da bi 85% žena prešlo na Super Stay Active Wear tečni puder od Maybellinea New York?

Vodootporan tečni puder za potpunu pokrivenost

Od sada više nema brige! Na Maybelline Super Stay tečni puder se uvek možeš osloniti, čak i kad dođeš u kontakt sa vodom. Ako ti se lice pokvasi, tvoj tečni puder će ostati netaknut, a kasnije ga lako možeš skinuti uz pomoć umivalice ili micelarne vode. Zvuči savršeno, zar ne?!

Evo zbog čega ćeš voleti novi Super Stay Active Wear tečni puder

Maybelline Super Active Wear tečni puder pruža 30-očasovno nošenje za potpunu pokrivenost i besprekoran finish koji ne bledi i ne pomera se tokom celog dana. Njegova izdržljiva i postojana formula prilagođena je aktivnom načinu života, a pigmenti zasićenih boja pružaju ultratransformišući efekat u ovoj dugotrajnoj podlozi. Formula za prikrivanje je lagana, ali sa jakim uticajem i klizi na koži za besprekoran finish šminke koji traje ceo dan!

Kad kažemo “full coverage” mislimo FULL COVERAGE!

Ovaj efekat ćeš savršeno postići ako za nanošenje koristiš četkicu ili beauty blender, a čak možeš iskoristiti i svoje prste, a da ne ostaviš dodatne tragove!

Iako je ovo mat tečni puder, ispitanice koje su ga testirale potvrdile su prijatan osećaj hidriranosti kože nakon njegovog korišćenja. Svakako, pre nanošenja pudera možeš pripremiti svoju kožu omiljenim hidrirajućim skincare preparatima. Ovaj dodatni korak će ti pomoći da ti koža bude zaštićena i uvek izgleda sveže. Ovo je naš omiljeni deo – novi Maybelline Super Stay puder ne stvara refleksiju na fotografijama, tako da ćeš izbeći neželjeni sjaj kože na njima! Prema tome, puder na lice, telefon u ruke, i vreme je za savršenu fotku!

Maybelline Super Active Wear tečni puder je ultramat puder koji se setuje veoma brzo. Kad se to dogodi, neće se pomerati tokom čitavog dana, a tvojoj koži će dati zdrav i svetao izgled. Još bolje – kad se osuši – ovaj tečni puder se neće preslikavati na dodir, tako da ne moraš da brineš o tome da li će uništiti tvoj omiljeni duks ili košulju! 

Prilikom biranja savršene podloge za lice sigurno obraćaš pažnju na to da se puder idealno uklapa uz tvoj ten, da ima laganu formulu, kao i da omogući tvojoj koži da sve vreme diše. Upravo zbog toga je Maybelline Super Stay Active Wear dokaz da je savršena podloga za tvoje lice i svaku tvoju kreativnu zamisao koja se ispoljava na makeup looku.

Budi svoj profesionalni šminker sa Maybelline Super Stay tečnim puderom za punu pokrivenost tokom 30 č.

Maybelline Super Stay tečni puder možeš pronaći na bazzar.rs.

Comments