Legendarni DJ Raš (Rush), jedan od pionira hard tehna, ali i najznačajnijih svetskih imena ovog pravca poslednjih 15 godina, nastupiće 28. juna na “Heineken Lucky Records” partiju u bašti Sava Centra. Za DJ pultom će biti i jedan od naših najpoznatijih DJ-eva Dejan Milićević i Speedy, a karte su još ove nedelje u pretprodaji 1,200, dok će na ulazu biti 1,500 dinara.

Beogradski klaberi su se sigurno propisno uželeli čuvenog Amerikanca, pošto u prestonicu Srbije dolazi posle punih sedam godina pauze i to kao specijalni gost povodom trećeg rođendana agencije “Lucky records”. Iako je na prvom mestu poznat po veoma dinamičnim nastupima sa izraženim basom, zbog čega ga i zovu “mašina za ubijanje” (killing machine), njegove setovi čini unikatnim to što imaju i dosta melodike, kao i elemenata fanka, soula, džeza i diska. Po mnogim kritičarima, ali i fanovima Rush je glavni “krivac” za neke od najboljh tvrdih i brzih tehno traka u svetu elektronske muzike u poslednje dve decenije. On je ujedno i jedno od omiljenih imena naših klabera, pošto se njegova gostovanja u prestonici Srbije, iako ne tako skorašnja, još rado prepričavaju.

Explosion BW Medium Tehno šou DJ Rush a u petak u bašti Sava Centra

Rush je već nastupao u SKC-u, bašti Sava Centra, ali i na čuvenoj žurci u hangarima na Novom Beogradu sa Umekom, koja se i danas opisuje kao jedan od najboljih DJ partija u našoj prestonici

Podrška na žurci će biti jedan od naših najboljih DJ-eva Dejan Milićević u “back2back” setu sa Speedy-jem, koji je nedavno baš u bašti Sava Centra imao izuzetno kvalitetan i dinamičan nastup sa tehno legendom Markom Bejlijem (Marco Bailey). Ovaj duo koji će zatvoriti žurku najavljuje izuzetno brz tehno zvuk, a imaće dupli razlog za slavlje pošto će se ove večeri, osim rođendana agencije “Lucky records”, slaviti i Speedy-jev B-day.

Warm up rade Toma Tek & Klaus. Cena karata će do petka biti 1,200 dinara, dok će na sam dan nastupa na ulazu biti 1,500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti  u Bilet servisu, Kombank Areni, TC Ušće (Info pult), Domu Omladine, Domu Sindikata i knjižarama Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje karata se obavljaju preko sajtova www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Comments