Najlepša koža blista jedinstvenim, vitalnim sjajem koji obasjava ten. Lancôme je u 2010. svetu otkrio tajne ovog prirodnog sjaja: reflektuje površinu kože, istovremeno blistajući duboko iznutra. Istinski čudesna formula kreirana je zahvaljujući tehnologiji Aura-Inside™: Teint Miracle postigao je nezapamćen uspeh i osvojio više od sto međunarodnih nagrada.

Lancôme je sa proizvodom Teint Miracle otkrio novu viziju nude podloge, savršenstva koje je apsolutno, a nevidljivo. Na temelju detaljnog poznavanja žena i njihovih očekivanja, predstavlja novo čudo: Miracle Air de Teint, pionirski proizvod nove generacije nude podloga koja je lakša nego ikad, zahvaljujući smesi ulja i “čudotvornih čestica” sastavljenih od 90% vazduha.

Lancôme sa proizvodima Teint Miracle i Miracle Air de Teint otkriva novi ritual u vezi sa nude podlogama koje se prilagođavaju svakoj ženi i ispunjavaju sve njihove želje i potrebe.

Miracle, nude podloge po meri: prirodno, lagano, savršeno… Pronađite svoje čudo.

Lagana poput vazduha

Miracle Air de Teint tako je prozračan da 100% žena* zaborave da je nose i uopšte je ne osećaju na koži. U čemu je tajna? U dosad neviđenom sastavu pudera, koji je znatno prozračniji od uobičajenih podloga. Neprimetna formula ne opterećuje kožu i daruje joj prozračan izgled. 

Formula Miracle Air de Teint objedinjuje potpuno novu generaciju sastojaka. “Čudotvorne čestice” niske gustine sadrže hiljade mikro-perforacija koje omogućavaju slobodan protok vazduha. Miracle Air de Teint je oko 25 puta lakši od ostalih pudera – 90% proizvoda čini vazduh. Raspršuje dvostruko više svetla, dajući tenu neverovatno prozračan sjaj i blistavost.

Tečna podloga se u kontaktu sa kožom pretvara u puder, a “čudotvorne čestice” postaju transparentne i “zamagljuju” nepravilnosti. Koža postaje glatkija odmah nakon nanošenja, a nepravilnosti nestaju ispod mekog, prozračnog sloja. Ten je lagano matiran i naglašava prirodnu blistavost, dok faktor zaštite 15 štiti od UV zraka. Na koži gotovo da i ne osećate podlogu.

AIR DE TEINT SP PLVGF 1811131 Teint Miracle i Miracle Air de Teint

To je zaista ravno čudu.

Čarobni efekt ‘zamagljivanja’: lako maskiranje nepravilnosti, čudo tehnologije

Kada su nude podloge u pitanju, žene uvek traže delikatnije i prozračnije teksture.

Stoga se javio novi izazov – kreirati proizvod koji zaglađuje kožu i trenutno maskira nesavršenosti.

Zahvaljujući izvanrednoj snazi mekog fokusa tehnologije ‘zamagljivanja’, proizvod nove generacije Miracle Air de Teint maskira nesavršenosti bez da ih uopše prekriva. Kako je to moguće? Njegova jedinstvena sposobnost povratnog raspršivanja svetlosti stvara izuzetan efekat ‘zamagljivanja’. Ten je ujednačen odmah nakon nanošenja i savršeno izgleda; koža je matirana, a ipak blista zdravim sjajem.

Formula lagana poput perca, trenutno maskira nesavršenosti… nova era nude podloga. Razlika se vidi, ali se ne oseti…

ČUDESNI REZULTAT

Tečna podloga za maskiranje nesavršenosti, lagana poput vazduha

Neverovatno lagana, ne osećate je i zaboravite da je na licu: 100% žena*

Prirodnost i efekt prozračnosti: 95% žena

Prilagođava se boji kože: 90% žena

Ostavlja gotovo neprimetan sloj na koži: 90% žena

Osećaj baršunaste mekoće: 96,7% žena

Osećaj gole kože: 88,3% žena

Potrebno je samo nekoliko kapi za savršeni ten: 83,3% žena

Nesavršenosti jednostavno nestaju…

Koža je zaglađena: 88,3% žena

Tekstura kože je delikatnija: 83,3% žena

Pruža bolji rezultat od obične podloge: 91,7% žena

Izgled i tekstura kože su vidljivo poboljšani: 83,3% žena

Rezultat: mat efekt i blistavost: 81,7% žena

Stapajuće nijanse

Koje su najčešće brige žena kad su u pitanju podloge? Izbor pogrešne nijanse i lice poput maske. Ova podloga savršeno ujednačava ten, poštujući njegove jedinstvene karakteristike!

Formula se tako dobro stapa sa kožom da jedna nijansa odgovara više različitih boja tena. Sa devet nijansi na raspolaganju jednostavno ne možete pogrešiti! Pipeta omogućuje doziranje željene količine sjaja, što od svakog nanošenja stvara čudesni senzorni doživljaj.

AIR DE TEINT SP PLVGF 181113 Teint Miracle i Miracle Air de Teint

Ambasadorka blistavog lica

Blistava, blještavo prirodna… Mert Alas i Markus Pigot kreirali su eterični vizuelni identitet kampanje sa dobitnicom Oskara Penelopom Kruz u glavnoj ulozi – obavijena delikatnom, lelujavom tkaninom, savršeno predstavlja karakteristike proizvoda Miracle Air de Teint. Poslednje tri godine bila je zaštitno lice za parfem “Trésor”, a sada postaje nova ambasadorka Lancômeove šminke.

Comments