Teksas je univerzalan i izuzetno moderan materijal, a takođe veoma pogodan za kreatore koji žele da svu svoju maštu pretoče u delo.

Za proleće/leto 2014. na raspolaganju je velika ponuda novih modela, kako klasičnih pantalona od džinsa, tako i haljina i veoma popularnih košulja.

Štampani teksas je takođe u trendu, pa hajde da zajedno vidimo koji su to trendovi trenutno aktuelni kad su pantalone u pitanju.

Boyfriend pantalone

Veoma popularne ne samo zbog toga što ih možete pozajmiti od dečka već i zbog toga što se odlično kombinuju uz majice, košulje, jakne… kako sportsku, tako i malo elegantniju obuću.

126 Teksas fantazija: Džins, kao trend za vek i vekova

Farmerice koje se šire, inspirisane osamdesetim

Super način da izgledate šik i sofisticirano.

Ovi modeli su zastupljeni i u kolekcijama najpoznatijih brendova: Rachel Zoe, Marques Almeida, Topshop Unique, Jen Kao, Diesel Black Gold, Balmain, DKNY

Divno se kombinuju za neku malo elegantniju priliku, a žene ih biraju kada se malo ugoje, kako bi sakrile višak. Savršen utisak ostavljaju onda kada ponesete visoke potpetice!

217 Teksas fantazija: Džins, kao trend za vek i vekova

Pocepane farmerke 

I dalje je u trendu pocepani kežual džins, koji možete nositi svakodnevno, a posebno kada su letnji dani.

Imajte na umu da kada nosite ovakav džins, ne treba se dodatno razgolititi ili poneti neku autentičnu bluzu sa previše detalja.

317 Teksas fantazija: Džins, kao trend za vek i vekova

Džins sa grafičkim motivima

Brojni dodaci i detalji čine džins aktuelnim i posebnim modnim komadom.

Počev od raznih cirkona, pa do same boje i ostalih dodataka, koji mogu da zalutaju i pronađu svoje mesto baš na pantalonama. Philipp Lim, DKNY, Paul & Joe samo su neki od brendova koji su pristalice ovakvog ukrašavanja, a iako mnoge devojke ne vole da eksperimentišu, valja uneti neku promenu.

413 Teksas fantazija: Džins, kao trend za vek i vekova

Skinny pantalone

Ukoliko ste pristalica klasičnih stvari, moramo vam reći da je “skinny” model nešto što je najnoviji produkt modne industrije.

Ovo su uži modeli koji veoma lepo stoje mršavim devojkama i ističu njihovu vitku liniju.

59 Teksas fantazija: Džins, kao trend za vek i vekova

Crne farmerice

Ovo je elegantniji model farmerki, koji se slaže uz sve.

Ako nemate ovakve pantalone, obavezno ih stavite na prvo mesto na svojoj “wish” listi, jer će vam se isplatiti ova investicija.

66 Teksas fantazija: Džins, kao trend za vek i vekova

Violeta Stojanović

Comments