Na društvenoj mreži TikTok se svakog dana pojavljuju novi trendovi i proizvodi zbog kojih korisnici, slobodno možemo reći, vrište na sav glas. Drama je sastavni deo svakog snimka na ovoj mreži, naročito onih u kojima se preporučuju proizvodi.

IMG 2974 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok

Maskara L’Oréal Paris Telescopic Lift je postala popularna među influenserkama jer su oduševljene krajnjim rezultatom. Prema njihovim tvrdnjama možemo zaključiti da gorepomenuta maskara podiže trepavice na viši nivo, dobija se puniji izgled i trepavice su raščešljane i odvojene jedna od druge. Sada više nego ikada korisnici žele potpunu transparentnost i iskrenost od strane influensera kada preporučuju proizvode, naročito ako je naglašeno da sarađuju sa brendom koji promovišu.

IMG 3220 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok
IMG 3008 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok

Zato smo i mi odlučili da probamo L’Oreal Paris Telescopic Lift maskaru i uverimo se u njenu efikasnost.

Pre nego što pređemo na iskustva i savete naše šminkerke koje je stekla testirajući maskaru, podelićemo sa vama kako da koristite maskaru sa specijalnom četkicom. Kada otvorite maskaru prvo što se primeti jeste novi, jedinstveni i nesvakidašnji dizajn same četkice zbog koje trepavice i vizuelno izgledaju 5 mm* duže.

Na prednjoj, široj strani četkice se nalaze mali zupci koji služe za nanošenje maskare, kao i podizanje trepavica. Ujedno, ovako bi trebalo da izgleda nanošenje prvog sloja maskare. Zatim, bočni, uži deo četkice sa većim zupcima služi za raščešljavanje trepavica, što im daje punoću koju želimo da postignemo, ali ih dodatno i izdužuje. Treći korak je opcion ukoliko želite da postignete još više volumena i gustine u trepavicama. Naravno, korake koje smo naveli preporučujemo za maksimalan efekat, ali ako ste u žurbi, nećete pogrešiti ukoliko ceo postupak prilagodite sebi.

IMG 3042 2 1 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok

Iskustvo i savet naše šminkerke

Naša šminkerka Nevena Ugrinov probala je maskaru i potrudila se da približi svoje iskustvo, koje je i više nego pozitivno.

1 2 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok

“Obožavam gumene četkice, baš kao što možemo videti na ovoj maskari. Primetila sam čim sam je otvorila, da su zupci sa jedne strane četkice duži, a sa druge kraći. Zbog lakog raščešljavanja, trepavice izgledaju prirodno, a dobija se na volumenu i dužini.

Takođe, kod maskare mi je veoma važno da bude precizna, detaljna. Potrebno mi je da maskarom lako mogu da izvučem trepavice iz korena dok se dlake odvajaju jedna od druge, bez da se lepe. Kada izvlačim maskaru, volim da se fokusiram na krajeve oka kako bih postigla odgovarajuću dužinu i volumen, što mi je upravo L’Oreal Paris Telescopic Lift maskara i omogućuje. Ova četkica je toliko precizna da mogu da izvučem trepavice iz korena bez ikakve muke i svaka od nas na taj način može da ima mačkast pogled.”

IMG 3063 2 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok
IMG 3187 2 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok

Maskara prija i osetljivim očima

L’Oreal Paris Telescopic Lift maskara je namenjena svima, na primer, ukoliko imate osetljive oči. Devojke koje redovno koriste veštačke trepavice mogu da ih odlože jer ova maskara čini da oči izgledaju veće, a zavodljivost se vidi u pogledu. Takođe, mnoge žene teško nalaze maskaru koja im odgovara, naročito ako su im oči osetljive.

Bilja, jedna od naših koleginica, imala je problem da pronađe odgovarajuću maskaru baš zbog osetljivosti i svetle boje očiju. Ona je rešila da je proba i da vidi kako će njene oči reagovati na novi proizvod dok završava svoje obaveze. Nakon osam sati, prvo je primetila da se maskara nije pomerila. Drugo, njene oči su i dalje bile čiste, crvenilo se nije pojavilo na beonjačama, a i peckanje je izostalo.

IMG 3100 1 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok
IMG 3120 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok

Primetili smo još jednu prednost, a to je da trepavice nisu teške. Nema tog osećaja težine, kapci ne izgledaju kao da su pali, već oči izgledaju veće. Smatramo da maskaru možete koristiti u svakoj prilici, bilo da je dnevna ili večernja varijanta. U pitanju je jaka, intezivna maskara crne boje koja odgovara svakom trenutku.

Još jedna prednost maskare je i njena cena koju ne možemo a da ne spomenemo. Trenutno se na sajtu Lilly Drogerie može pronaći po ceni od 999 dinara, a na sajtu dm drogerie markt po ceni od 1.149 dinara.

1 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok

Telescopic Lift maskara olakšava svakodnevno šminkanje, kao na primer, kada smo u žurbi i nemamo vremena za celokupan make-up. Stavićemo samo ovu maskaru jer znamo da ćemo dobiti mačkasti, ali u isto vreme i otvoren pogled. Uz nju se dobija potpuno novi efekat, a celokupan makeup look je drugačiji i potpuniji jer je maskara podiže na viši nivo. Nama se maskara dopada i radi baš ono što smo i mislili da će; trepavice izgledaju gušće, uvijenije, punije i podignutije, a cena je i više nego pristupačna.

*Instrumentalni test, 25 žena

IMG 3021 1 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok
IMG 3008 2 Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok
Comments