U termama Čatež tokom cele godine se nudi zdravo, relaksacijsko kupanje u brojnim bazenima letnje i zimske Termalne rivijere. Pozivamo vas na programe relaksacije, “maženja” i zdravlja, u centrima dobrog osećanja, kao i na različite sportsko-rekreativne sadržaje u sportskom centru ili na otvorenom. Prijatan boravak u hotelima, prijatno druženje u različitim restoranima, pabovima ili “Pri kapitanu” u centru kampa.

Slika123 Terme Čatež: Zabava na talasima zadovoljstva

Kako odoleti?

Ljubiteljima prirode pri srcu je boravak u kampu ili apartmanskom naselju. Uzbudljiv odmor porodice sa decom očekuje u Indijanskom selu i plutajućim kućicama Gusarskog zaliva.

Slika211 Terme Čatež: Zabava na talasima zadovoljstva

Gusarski zaliv

Divlji zapad na čateški način

Da li se sećate igrice “kauboji i indijanci”?

Za sve ljubitelje westerna i one, koji su se voleli toga igrati, ovde su i dodatne ovogodišnje čateške novosti. Boravak u pravoj kaubojskoj kočiji (sa četiri ležaja, mini kuhinjom i frižiderom), biće nezaboravan doživljaj; naći ćete ga u hladu drveća, u neposrednoj blizini Indijanskog sela.

Uz sve to, tu je i streljana za streličarstvo, sa realističnim trodimenzionalnim metama. Streličarsku opremu možete iznajmiti ili kupiti u suvenirnici.

Slika38 Terme Čatež: Zabava na talasima zadovoljstva

Indijansko selo

Dotaknite  nebo

U olimpijskoj godini možete i u Termama Čatež doživeti londonsku atmosferu. Letnjoj panorami Termi Čatež možete se danju i noću diviti sa 35 metara visokog točka “Čatež Eye”, koji u jednom satu povede na panoramsku vožnju do 900 gostiju (ukupno 24 gondola – u svakoj do šest osoba).

Kada je vreme sunčano, vidik se prostire sve do Zagreba tj. do više od 30 km udaljenih mesta.

Predlažemo… okupajte se, pođite na torticu ili na osvežavajući koktel i u visine ćete se provozati gotovo besplatno!

Slika46 Terme Čatež: Zabava na talasima zadovoljstva

Pogled koji oduzima dah

Fotografije: Dunja Dopsaj


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments