a2 9 66 Pretvorite pranje veša u spa doživljaj uz TESORI DORIENTE omekšivač
TESORI 1riga 3 5 Pretvorite pranje veša u spa doživljaj uz TESORI DORIENTE omekšivač

Pretvorite pranje veša u spa doživljaj uz TESORI D'ORIENTE omekšivač

planetcare 23coWmkTNSg unsplash 1 4 Pretvorite pranje veša u spa doživljaj uz TESORI DORIENTE omekšivač

Sveže opran veš, mek i mirisan, predstavlja istinsko zadovoljstvo za sva naša čula. Miris čistog veša nam budi osećaj ugodnosti, komfora i smirenosti. Kao da nas nežno grli i opušta, donoseći nam trenutke predaha u užurbanoj svakodnevici. Taj osećaj mekoće i svežine na našoj koži pruža nam utisak posebnosti, kao da smo se upravo vratili iz luksuznog spa centra. Miris sveže opranog veša prati nas tokom celog dana, podižući nam raspoloženje i dajući nam dodatnu dozu samopouzdanja.

planetcare 23coWmkTNSg unsplash 1 4 Pretvorite pranje veša u spa doživljaj uz TESORI DORIENTE omekšivač

Luksuzni omekšivači za veš: Vaš ključ za mekoću i neodoljiv miris

Upravo zato je izbor pravog omekšivača za veš od presudnog značaja. TESORI D’ORIENTE omekšivači za veš namenjeni su onima koji znaju da uživaju u luksuznim aromama i žele što duže da očuvaju svoju odeću i posteljinu. Ovi jedinstveni mirisi, poput belog mošusa, esencije crne ruže, morskih nota i opojnih mirisa Ayurvede, pružaju vašem vešu neodoljiv miris koji traje dugo nakon pranja.

Kremasta formula obogaćena mikrokapsulama

TESORI D’ORIENTE kremasta formula omekšivača, obogaćena mikrokapsulama, nežno omekšava tkanine i olakšava peglanje, čineći održavanje vaše odeće i posteljine jednostavnijim nego ikad pre. Bez dodanih boja, ovi omekšivači pogodni su čak i za najfinije tkanine, pružajući im mekoću, svežinu i dugotrajnu zaštitu.

ezgif.com animated gif maker 2 1 Pretvorite pranje veša u spa doživljaj uz TESORI DORIENTE omekšivač
ezgif.com animated gif maker 4 Pretvorite pranje veša u spa doživljaj uz TESORI DORIENTE omekšivač

Do 38 pranja: Dugotrajna svežina i vrednost

TESORI D’ORIENTE dolaze u manjim pakovanjima, pogodnim za lako rukovanje, koncentrovani, što vam omogućava da uživate u osvežavajućim mirisima i mekoći svog veša tokom čak 38 pranja. Sa svakim pranjem, veš će biti obasut opojnim aromama i zaštićen nežnom negom, pružajući vam dugotrajno zadovoljstvo i istinsku vrednost. Vaša omiljena odeća će dugo ostati mirisna, a posteljina sveža i mekana.

Jedinstveni mirisi za različite ukuse

Beli mošus, snažan i harmoničan, Vizantija sa senzualnim notama jasmina i slatkim začinskim notama nara, Ayurveda sa nežnim citrusnim aromama koje asociraju na prosperitet i harmoniju, Persian dream sa retkom i misterioznom esencijom crne ruže i Thalasso Therapy sa morskim mirisom obogaćenim crvenim algama – svaki od ovih TESORI D’ORIENTE omekšivača pruža jedinstveno iskustvo i pretvara rutinu pranja veša u istinski užitak za sva čula.

ezgif.com animated gif maker 4 Pretvorite pranje veša u spa doživljaj uz TESORI DORIENTE omekšivač

Doživite luksuz sa TESORI D'ORIENTE

Dopustite sebi i svojoj porodici da doživite luksuz sveže opranog, mirisnog veša sa TESORI D’ORIENTE omekšivačima. Neka vaša odeća i posteljina budu meke, sveže i zaštićene, uz neodoljive mirise koji će vas pratiti tokom celog dana. Sa TESORI D’ORIENTE, svaki dan postaje luksuzniji i posebniji.

TESORI 1riga 3 Pretvorite pranje veša u spa doživljaj uz TESORI DORIENTE omekšivač

Više o TESORI D’ORIENTE proizvodima saznajte na Instagram i Facebook stranicama.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X