Povodom Svetskog dana borbe protiv side, prvog decembra sa početkom od 20h, restoran City garden u saradnji sa JAZAS-om, organizuje humanitarni muzičko-modni događaj edukativnog karaktera pod nazivom “Test yourself”.

Projekat “Test yourself” postoji duži niz godina sa ciljem okupljanje što većeg broja mladih na jednom mestu radi podizanja svesti i poboljšanja obrazovanje ljudi o prevenciji i načinima zaštite od HIV-a i pobede predrasude.

Testiraćete krv, to je bar lako, ali da li ste ikada razmišljali o testiranju svog znanja i toleranciji prema obolelima? U saradnji sa JAZAS-om mi ćemo vam na veoma neformalan način pružiti sve potrebne infomacije sa nadom buđenja vaše svesti.

Pozivnica  e1543413237211 TEST YOURSELF: Humanitarni događaj edukativnog karaktera

Akciji se i ove godine odazvao veliki broj poznatih ličnosti koje su želele da skrenu pažnju svojih fanova na važnost edukacije i prevencije.

U toku same večeri imaćete priliku da uživate u zvucima saksofoniste u pratnji DJ-a i kreacijama modnog studija Hermanas i njenim brendovima koji su inspiraciju za svoje kreacije pronašli u ovako bitnom SVETSKOM danu borbe! Veliko hvala brendovima: Aleksandra Jevtić, Kristina Simić, Lueur, Ajša, Station i atelje Milice Ivanković.

Comments