Rad u modnom magazinu i kreativnom studiju koji uključuje celokupnu produkciju često iziskuje od nas da u potrazi za dobrom lokacijom za slikanjem i snimanjem prelazimo od jedne do druge tačke grada. Od kada se pojavila CarGo aplikacija čini nam se da je neumorno i bez prestanka koristimo zbog brojnih prednosti, od izbora klasa – mini, eco i biznis, pa do same usluge koju pruža, uključujući nasmejane i ljubazne pružaoce usluge i čiste i uredne automobile.

Odnedavno se u okviru CarGo aplikacije pojavila nova opcija – CarGo Butler. Nije nam bilo najjasnije o čemu se zapravo radi u fazi najave pa smo sa nestrpljenjem iščekivali, naravno znajući da će CAR:GO ovom uslugom održati nivo kvaliteta usluge na koji smo svi navikli.

1 1 Testirali smo novu CarGo Butler uslugu i ovo su naši utisci

I ukazala se prilika da testiramo ovu uslugu, baš sada pred kraj godine. Godina iza nas je bila naporna i izazovna, uspešno je privodimo kraju i rešili smo da se timski okupimo, proslavimo, nazdravimo novim izazovima i uspesima, i timski izbor restorana je bio baš moderni restoran japanske hrane, W Sushi, koji je u ponudi Car:Go Butler-a! Ako se teško odlučujete za izbor hrane, onda vam W Sushi neće nimalo olakšati, jer je ponuda velika, od klasičnih maki i kalifornija rolnica, preko sashimi i nigiri, pa sve do specijalnih rolnica koje možete naći samo u ponudi ovog restorana.

5 1 Testirali smo novu CarGo Butler uslugu i ovo su naši utisci 8 Testirali smo novu CarGo Butler uslugu i ovo su naši utisci

Pored kvalitetne hrane, bilo nam je bitno i da je način poručivanja jednostavan, da je ponuda pregledna i da nam se dostavi do vrata kancelarije u najbržem roku, jer smo se, naravno, u poslednjem trenutku setili da treba da poručimo!

Ponuda obuhvata najrazličitije restorane, od domaće kuhinje, preko mediteranske, pa do japanske, kineske i meksičke, tako da svi ljubitelji dobre hrane mogu naći nešto baš po svom ukusu. Ako pak volite da testirate nove restorane i kuhinje, možete i to učiniti vrlo jednostavno, zahvaljujući preglednoj ponudi u okviru aplikacijskog menija.

Od Car:Go Butler usluge očekujemo iz iskustva samo najbolje, a pored novih ponuda restorana, ova usluga će biti dopunjena i dostavom iz marketa, apoteka i drugih specijalizovanih prodavnica. 

Trenutno, Butler usluga je dostupna u širem centru grada i većem delu Novog Beograda, uz najavu proširenja zone dostave i na druge delove grada.

CarGo i Banca Intesa pripremili su niz posebnih popusta za sve korisnike Banca Intesa platnih kartica – Visa, Mastercard i Dina, koji će moći da ostvare do 50% popusta na porudžbine iz restorana i popust od 50 do 100% na dostavu. Ova velika akcija traje do Nove Godine! 

10 Testirali smo novu CarGo Butler uslugu i ovo su naši utisci

Ukoliko do sada niste koristili CarGo aplikaciju, možete je odmah skinuti sa Google Play prodavnice ili App Store-a potpuno besplatno.

Mi smo savršeno proslavili kraj ove godine i iskreno se radujemo narednoj 2021, da sve nove uspehe proslavljamo uživajući u odabranim menijima pažljivo odabranih restorana preko Car:Go Butler-a, timski i zajedno!

Produkcija fotografija: WANNABE MEDIA studio

Comments