Pre desetak dana pozvali smo vas, naše čitateljke, da se prijavite kako biste stekle mogućnost da testirate omiljene beauty proizvode Sare Jo, za koje mlada pevačica tvrdi da su zaduženi za njen savršen ten!

IMG 7193 e1528461393760 Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo   Ovo su naši utisci!

Kako je sama rekla, tokom prethodnih godinu dana njen glavni moto je bio „nemam vremena za to,“ međutim to svakako ne važi kada je u pitanju i Sarina beauty nega: “Oduvek sam vodila veoma aktivan i brz život, a od kada sam počela da se bavim muzikom, to je postalo još dinamičnije. Birajući proizvode iz Anew Perfect Skin linije, koža mi je vidljivo lepša i ono što je najvažnije, uspela sam da pronađem saveznike koji mi daju instant rezultate,“ izjavila je Sara Jo.

A evo kako su se proizvodi iz ove linije – tretman i bb krema – dopali vama:

Prateći današnje trendove i stil života mladih žena koje u moru obaveza najčešće nemaju vremena za duge i zahtevne beauty tretmane, Anew Skincare Institut sa posebnom pažnjom je razvio Anew Perfect Skin liniju, prepoznavši potrebu mladih dama da dobiju što brža i jednostavna rešenja, koja su nadasve kvalitetna i efikasna.

ms Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo   Ovo su naši utisci!

Upravo zato su Avon proizvodi savršeni –  efikasno će se uklopiti u tvoj ubrzani tempo života i svakodnevnu negu kože!

Podstakni hidrataciju i probudi umornu kožu

Inovativni Anew Perfect Skin hidrirajući tretman, za samo petnaestak sekundi, čini kožu blistavom, mekom i svežom – što su i devojke same primetile nakon što su testirale ovaj proizvod.

Koža skoro pa momentalno postaje hidrirana, regenerisana i vraća joj se energija i blistavost. Ono što je posebmo korisno jeste što je Anew Perfect Skin tretman pogodan za sve tipove kože, namenjen je mladima 25+ i otklanja znakove umora!

bova Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo   Ovo su naši utisci!

Koža kao sa omiljenim foto-filterom!

Sve devojke bi želele da im ten izgleda savršeno – kao sa omiljenim foto-filterom, a Anew Perfect Skin BB krema se prilagođava svakom tenu i pruža koži čak deset benefita: prikriva nesavršenosti, hidrira, ujednačava ten, umanjuje vidljivost pora, ublažava crvenilo, kontroliše proizvodnju sebuma, matira kožu, sprečava njeno prevremeno starenje, štiti je od negativnih efekata sunčevog zračenja i vraća joj blistavost.

Ova krema je obogaćena antioksidansima – vitaminima E, C i A i sa SPF 20 uspešno štiti tvoju kožu od UVA i UVB zraka.

as 1 Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo   Ovo su naši utisci!

Avon Anew Perfect Skin liniju možeš isprobati već danas  i pronaći svoje favorite u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

Naslovna slika: Instagram Sara Jo

Comments