Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Premda će poklonici kultnog benda System of a Down izdvojiti neku drugu pesmu kao najbolju, činjenica je da su zahvaljujući “B.Y.O.B (Bring Your Own Bombs)” osvojili Gremi 2006. godine (Best Hard Rock Performance, 2006 Grammy Awards), kao nagradu evropskog MTV-a (Best Aleternative Act, 2005 MTV Europe Music Awards). Ova pesma takođe je uvrštena na niz prestižnih spiskova kao što su lista najboljih gitarskih rifova, bila je i prva na pojedinim top listama, a ušla je i na listu 200 najboljih pesama veka.

soad The Best of Hard Rock: System of a Down B.Y.O.B.

"Why don't presidents fight the war? Why do they always send the poor?"

Premda je iz spota jasno da je “B.Y.O.B.” antiratna i anarhistička pesma, slušajući njene snažne metalske deonice ispresecane slatkastim delovima koji deluju kao pop-rok, ne biste zaključili da je posredi poklič koji nas poziva da se otreznimo. Da postavimo pitanja. Zašto predsednici ne idu u rat? Zašto šalju sirotinju? Sve nam se to predstavlja kao velika žurka. Stoga je i naslov pesme dvosmislen, pa umesto uobičajenog značenja “donesite svoje piće (Bring Your Own Bottle)” ova žurka ima sablasno značenje “donesite svoje bombe (Bring Your Own Bombs)”.

Pesmu je napisao Daron Malakijan (Daron Malakian) za bend Scars on Broadway, a za System of a Down doradio ju je Serđ Tankijan (Serj Tankian). Muziku je komponovao i producirao Daron. “B.Y.O.B” je uvrštena u igru Guitar Hero: World Tour, kao i u konkurentsku igru Rock Band. Objavljena je kao singl, prethodnica albuma “Mesmerize”, 29. marta 2005. godine.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice