#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

“Stereo Love” je popularna pesma rumunskog muzičara Edvarda Maje (Edward Maya) i pevačice Vike Jiguline (Vika Jigulina). Numera se pojavila 2009. godine kao Edvardov debi singl i našla se na njegovom albumu “The Stereo Love Show”. Za veoma kratko vreme postala je veliki hit zavrtevši se u noćnim klubovima širom sveta. Veliki uspeh postigla je i na muzičkim top-listama u Rumuniji, Francuskoj, Holandiji, Turskoj, Finskoj, Norveškoj, Španiji, Švedskoj i Irskoj.

Slika 1 Stereo Love The Best of House: Edward Maya & Vika Jigulina “Stereo Love”

Spot je sniman na ostrvu Mikonos u Grčkoj

Zanimljive činjenice:

Nakon objavljivanja pesme “Stereo Love”, azerbejdžanski kompozitor Eldar Mansurov (Eldar Mansurov) pobunio se istaknuvši kako je Edvard Maja ukrao refren njegove popularne numere “Bayatılar” iz 1989. godine. Maja je odmah nakon toga priznao kako je pesma “Bayatilar” bila njegova inspiracija, kao i da je bio oduševljen harmonikom koja dominira u pesmi. Već tada, želeo je da stupi u kontakt sa Eldarom, međutim zbog previše obaveza to nije uspeo da ostvari. Na samom kraju, ova dva muzičara uspela su da se dogovore. Dana 19. januara 2010. godine Edvard Maja otputovao je u Baku gde je potpisao sporazum za koautorska prava.

Izvan Evrope, pesma “Sterelo Love” postigla je najveći uspeh u Kanadi, zauzevši 93. poziciju na muzičkoj top-listi. Takođe, našla se i na popularnoj američkoj listi singlova “Billboard Hot 100”, zauzevši takođe 93. mesto, dok je na “Billboard Dance/Club Play” listi dostigla sam vrhunac i našla se na prvom mestu.

Video spot sniman je na ostrvu Mikonos u Grčkoj, a Edvard Maja je tom prilikom izjavio kako je Grčka mesto u koje se zaljubio.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice