#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

The Best of House: Edward Maya & Vika Jigulina “Stereo Love”

The Best of House: Edward Maya & Vika Jigulina “Stereo Love”

“Stereo Love” je popularna pesma rumunskog muzičara Edvarda Maje (Edward Maya) i pevačice Vike Jiguline (Vika Jigulina). Numera se pojavila 2009. godine kao Edvardov debi singl i našla se na njegovom albumu “The Stereo Love Show”. Za veoma kratko vreme postala je veliki hit zavrtevši se u noćnim klubovima širom sveta. Veliki uspeh postigla je i na muzičkim top-listama u Rumuniji, Francuskoj, Holandiji, Turskoj, Finskoj, Norveškoj, Španiji, Švedskoj i Irskoj.

Slika 1 Stereo Love The Best of House: Edward Maya & Vika Jigulina “Stereo Love”

Spot je sniman na ostrvu Mikonos u Grčkoj

Zanimljive činjenice:

Nakon objavljivanja pesme “Stereo Love”, azerbejdžanski kompozitor Eldar Mansurov (Eldar Mansurov) pobunio se istaknuvši kako je Edvard Maja ukrao refren njegove popularne numere “Bayatılar” iz 1989. godine. Maja je odmah nakon toga priznao kako je pesma “Bayatilar” bila njegova inspiracija, kao i da je bio oduševljen harmonikom koja dominira u pesmi. Već tada, želeo je da stupi u kontakt sa Eldarom, međutim zbog previše obaveza to nije uspeo da ostvari. Na samom kraju, ova dva muzičara uspela su da se dogovore. Dana 19. januara 2010. godine Edvard Maja otputovao je u Baku gde je potpisao sporazum za koautorska prava.

Izvan Evrope, pesma “Sterelo Love” postigla je najveći uspeh u Kanadi, zauzevši 93. poziciju na muzičkoj top-listi. Takođe, našla se i na popularnoj američkoj listi singlova “Billboard Hot 100”, zauzevši takođe 93. mesto, dok je na “Billboard Dance/Club Play” listi dostigla sam vrhunac i našla se na prvom mestu.

Video spot sniman je na ostrvu Mikonos u Grčkoj, a Edvard Maja je tom prilikom izjavio kako je Grčka mesto u koje se zaljubio.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice