Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

The Best of House: Edward Maya & Vika Jigulina “Stereo Love”

The Best of House: Edward Maya & Vika Jigulina “Stereo Love”

“Stereo Love” je popularna pesma rumunskog muzičara Edvarda Maje (Edward Maya) i pevačice Vike Jiguline (Vika Jigulina). Numera se pojavila 2009. godine kao Edvardov debi singl i našla se na njegovom albumu “The Stereo Love Show”. Za veoma kratko vreme postala je veliki hit zavrtevši se u noćnim klubovima širom sveta. Veliki uspeh postigla je i na muzičkim top-listama u Rumuniji, Francuskoj, Holandiji, Turskoj, Finskoj, Norveškoj, Španiji, Švedskoj i Irskoj.

Slika 1 Stereo Love The Best of House: Edward Maya & Vika Jigulina “Stereo Love”

Spot je sniman na ostrvu Mikonos u Grčkoj

Zanimljive činjenice:

Nakon objavljivanja pesme “Stereo Love”, azerbejdžanski kompozitor Eldar Mansurov (Eldar Mansurov) pobunio se istaknuvši kako je Edvard Maja ukrao refren njegove popularne numere “Bayatılar” iz 1989. godine. Maja je odmah nakon toga priznao kako je pesma “Bayatilar” bila njegova inspiracija, kao i da je bio oduševljen harmonikom koja dominira u pesmi. Već tada, želeo je da stupi u kontakt sa Eldarom, međutim zbog previše obaveza to nije uspeo da ostvari. Na samom kraju, ova dva muzičara uspela su da se dogovore. Dana 19. januara 2010. godine Edvard Maja otputovao je u Baku gde je potpisao sporazum za koautorska prava.

Izvan Evrope, pesma “Sterelo Love” postigla je najveći uspeh u Kanadi, zauzevši 93. poziciju na muzičkoj top-listi. Takođe, našla se i na popularnoj američkoj listi singlova “Billboard Hot 100”, zauzevši takođe 93. mesto, dok je na “Billboard Dance/Club Play” listi dostigla sam vrhunac i našla se na prvom mestu.

Video spot sniman je na ostrvu Mikonos u Grčkoj, a Edvard Maja je tom prilikom izjavio kako je Grčka mesto u koje se zaljubio.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice