16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Najveći hit trija Swedish House Mafia koji je popunio vrhove svetskih top lista, kao i setove skoro svakog haus DJ-a jeste “One (Your Name)”, koji ih je i lansirao tu gde jesu sada – u vrhu main room housea. Međutim hit koji mu je prethodio jeste “Leave the World Behind”, na kojoj je, pored švedskog trija, sarađivao i Lejdbek Luk (Laidback Luke). Za starije fanove Šveđana, i poznavaoce housea, upravo je ova pesma početak meteorskog rasta njihove popularnosti.

Savršen miks pijano akorda, bolesno kvalitetnog bas bubnja i bas linije, u kombinaciji sa prelepim vokalima Debore Koks (Deborah Cox), izrodili su jedan od najvećih hitova leta 2009. godine. Pesma je premijerno izvedena na Ultra festivalu u Majamiju iste godine, a šta je pesma učinila za njih može se objasniti jednom činjenicom – sledeće godine su istom pesmom otvorili glavnu binu pred 100,000 ljudi.

Slika 145 The Best of House: Swedish House Mafia “Leave the World Behind”

Trio Swedish House Mafia čine Aksvel, Stiv Endželo i Sebastijan Ingroso

Koliko je ova pesma značajna i za njih same, potvrđuje da je i na najznačajnijem nastupu Mafijaša do sada, u rasprodatom Medison Skver Gardenu u Njujorku, “LTWB” puštena na bis, na opšti delirijum publike.


DJ Oakich je mlad i ambiciozan DJ na početku karijere, a privatno veliki zaljubljenik u haus i tehnologiju, samoproklamovani internet zavisnik i večno veran Apple korisnik.

Editors choice