Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Veliki hit grupe Sade “Smooth Operator” pojavio se davne 1984. godine na albumu “Diamond Life” i od tada ne gubi na vrednosti. Kako zbog čarobnog glasa pevačice Šade Adu (Sade Adu), tako i zbog prelepog smooth jazz prizvuka. Pesma govori o modernom čoveku koji živi u džet-set svetu, veoma je popularan kod žena i slama mnoga srca. Singl je dugo bio u samom vrhu top listi.

foto14 The Best of Jazz: Sade Smooth Operator

Članovi benda Sade

Zanimljive činjenice:

Pesmu je zajedno sa pevačicom Šade napisao Rej Sent Džon (Raymond St. John), bivši član benda Pride, čiji je i Šade bila član.

Korišćena je u nekoliko filmova, kao što su dokumentarni film “Tupac: Resurrection” o reperu Tupaku Šakuru (Tupac Shakur), komedija iz 2005. godine “Ludosti Dika i Džejn” (Fun with Dick and Jane) i u novoj komediji “Ovo znači rat” (This Means War).

Ovo je prva pesma grupe Sade koja je postala Top Ten hit u SAD-u, 13 nedelja je provela na listi Top 40, a takođe predstavlja i hit kojim se grupa probila na američku top listu i postala njihov najuspešniji singl na međunarodnom planu.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice