Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“When You’re Gone” je pop-rok balada kanadske pevačice Avril Lavinj (Avril Lavigne). Pesma se pojavila 2007. godine na pevačicinom trećem studijskom albumu “The Best Damn Thing” i odmah je postala veliki hit koji se iz dana u dan sve bolje kotirao na svetskoj top-listi. U Argentini je to bila prva i jedina pesma na engleskom jeziku koja se nedeljama nije spuštala sa prvog mesta!

Video-spot je savršeno ispratio tekst i temu pesme, koja, sam naziv kaže, govori o rastanku dvoje ljudi koji se vole. U njemu se pojavljuju mlada trudnica čiji se muž bori u ratu, stariji čovek čija je žena nedavno umrla i dvoje zaljubljenih tinejdžera koji se moraju rastati zbog njene majke. Tri različita para, u istoj situaciji. Pevačica je izjavila kako je posebno vezana upravo za ovaj spot.

slika 157 The Best of Pop: Avril Lavigne When Youre Gone

"When you're gone, the pieces of my heart are mising you..."

Avril, koja je sama napisala tekst pesme, za nju je izjavila: “Pesma govori o tome kako je biti sa osobom koju voliš, a moraš joj reći zbogom i o stvarima koje će te zauvek podsećati na nju”, zbog čega se u medijima govorilo kako je ova pesma posvećena Avrilinom bivšem mužu Deriku (Deryck Whibley). Ona je to demantovala rekavši kako je samo imala nameru da napiše ljubavnu pesmu, ali je pisanje te pesme teklo sporo i sve te emocije su se jednostavno probudile u njoj.

Ako ste nepopravljivi romantik, ova pesma će vam se sigurno dopasti! Jeste da ćete uz čokoladu i grljenje plišanih igračaka isplakati more suza slušajući je, ali zar muzika nije najbolji način da prebolimo teške trenutke?

Poslušajte je… Da li vam neko nedostaje?


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Editors choice