Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Numera “I’m Yours” se pojavila 2008. godine kao prvi singl sa trećeg studijskog albuma “We Sing. We Dance. We Steal Things” američkog pop pevača Džejsona Mraza (Jason Mraz). Međutim, numera je nastala četiri godine ranije, prilikom promovisanja drugog albuma i od tada je bila izvođena na nastupima, pa je publika već bila i te kako upoznata sa njom i malo je reći da je postala omiljena. “I’m Yours” je nominovana za pesmu godine na dodeli Gremi nagrada, kao i za najbolji muški pop nastup. Pesma je dugo bila u vrhu top listi i postala je Mrazov najveći hit singl u SAD.

foto48 The Best of Pop: Jason Mraz Im Yours

Čiji li je to Džejson?

Zanimljive činjenice:

Dvadeset osam nedelja je bio prvi hit na Adult Top 40 grafikonu i tako razbio dotadašnji rekord za najduži boravak pesme na prvom mestu.

Mraz je izjavio za “Sun” magazine da je ova pesma o “velikodušnosti”. O davanju sebe ili svog vremena nekome ili nečemu.

Ovo je bila pesma broj jedan u nekoliko evropskih zemalja, uključujući Norvešku, Švedsku i Portugal.

Džejson Mraz je dobio nagradu za melodiju 2010. godine od Američkog udruženja kompozitora, autora i izdavača godišnjih pop muzičkih nagrada, koji svake godine prepoznaju najizvođenije pesme i muzičare u toku te godine.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice