Pjesma “Love Don’t Cost A Thing” pjevačice Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) izašla je 8. januara daleke 2001. godine kao najavni singl za njezin drugi studijski album “J.Lo”.

Dance-pop hit sa primjesama r’n’b-a ostvario je golem uspjeh na vodećim top listama širom svijeta. U Velikoj Britaniji pjesma se dugo zadržala na prvoj poziciji singlova.

Zanimljive činjenice:

Za španjolsku verziju albuma snimljena je i španjolska verzija pjesme pod imenom “Amor Se Paga con Amor” koja je zabilježila velik uspjeh na latinskim ljestvicama singlova.

Spot za pjesmu jedan je od najboljih Dženiferinih uradaka. Spot počinje scenom Dženifer kako telefonira sa svojim dečkom. On ju pita da je li dobila njegovu narukvicu, na što mu ona odgovara da jest, ali mu se požali da bi ona rađe njega uza se nego narukvicu. U sljedećoj sceni je Dženifer prikazana kako izlazi iz svoje otmjene vile. Nakon vožnje u autu, izgužva papirić na kojem piše “Da si barem ovdje”.

Na kraju videa se Dženifer nalazi na plaži s nekoliko plesača, od kojih je jedan njen bivši muž Kris Džad (Cris Judd).

133100 actress singer jennifer lopez and her then husband cris judd The Best of Pop: Jennifer Lopez “Love Don’t Cost A Thing”

Kao i sadašnji dečko, i bivši je bio plesač

Kasnije je album debitirao na broju jedan u Americi.


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments