Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Za pesmu “Because of You” može se reći da je i dan-danas ostala najpopularnija i najkvalitetnija pesma američke pevačice Keli Klarkson (Kelly Clarkson). Pojavila se 16. avgusta 2005. godine kao četvrti singl (treći u Evropi) sa Kelinog albuma pod naslovom  “Breakaway”. “Because of You” naišla je na veoma pozitivne reakcije muzičkih kritičara, koji su pohvalili njen izvanredan vokal, takođe, postigla je ogroman uspeh širom sveta i našla se na sedmom mestu američke top liste “Bilboard Hot 100”.

Slika 1 Keli The Best of Pop: Kelly Clarkson “Because of You”

“Because of you I'll never stray too far from the sidewalk... ”

Zanimljive činjenice:

Keli je ovu pesmu napisala još sa 16 godina, u periodu kada su se njeni roditelji razvodili. Svu svoju povređenost ispoljila je u stihovima. Želela je da se numera “Because of You” nađe na njenom prvom albumu “Thankful”, ali njen zahtev nije bio prihvaćen.

Video spot, koji potpuno prati tekst pesme i u kom je pevačica predstavila svoj bol izazvan razvodom roditelja, objavljen je 3. oktobra 2005. godine. Radnju spota osmislila je upravo Keli Klarkson.

Elizabet Blek (Elizabeth Black) na VH1 televiziji uvrstila je muzički video za ovu pesmu na listu “Pet emotivnih muzičkih video preformansa”. Muzički video 2006. godine osvojio je i nagradu za “Najbolji ženski video” na MTV video muzičkim nagradama.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice