Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

“Lady” je numera koju je napisao Lajonel Riči (Lionel Richie), a izveo američki muzičar Keni Rodžers (Kenny Rogers). Pojavila se u septembru 1980. godine, kao jedini singl sa Kenijevog albuma “Kenny Rogers Greatest Hits”. Keni je jednom prilikom izjavio da je Lajonel krenuo od r’n’b muzike, a on od kantri i da su se susreli negde u pop žanru. Uspeh ove numere povećala je, naravno, i Ričijevu popularnost. To je bio njegov prvi samostalni rad na nekoj pesmi i nagovestio je njegovu solo karijeru tokom osamdesetih godina. Riči je, takođe, izveo sam pesmu “Lady” na svom albumu iz 1998. godine, a zajedno sa Kenijem kao duet na svom albumu “Tuskegee” iz 2012. godine.

Pesma je postala veliki hit, a našla se na 47. mestu “Billboard’s All Time Top 100” liste.

foto191 The Best of Pop: Kenny Rogers Lady

"Lady, for so many years I thought I'd never find you You have come into my life and made me whole Forever let me wake to see you each and every morning Let me hear you whisper softly in my ear"

Ovo je definitivno najprofitabilnija pesma i Kenija i Lajonela. Lajonel je jednom čak izjavio kako ima imanje koje je kupio upravo zahvaljujući zaradi od ove pesme. Bila je prva na sve četiri liste singlova “Billboard” magazina – “Hot Country Singles”, “Hot 100”, “Adult” i “Top Black Singles”.

“Lady” je jedna od najljubavnijih pesama početkom osamdesetih godina prošlog veka. Neka vam početak vikenda bude ispunjen njenim čarobnim zvucima i neka prizove ljubav u vaš život ili obogati već postojeću.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

 

Editors choice