Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“I Got You” je pop balada koju izvodi Liona Luis (Leona Lewis), britanska pop i r’n’b pevačica. Pesmu su napisali Arntor Birgison (Arnthor Birgisson), Maks Martin (Max Martin) i Sejvan Koteča (Savan Kotecha), a produkciju je uradio sam Birgison. Nalazi se na drugom Lioninom studijskom albumu “Echo” koji se pojavio 2009. godine. U Velikoj Britaniji je objavljena 21. februara 2010. godine kao drugi i poslednji singl sa albuma. Pesma govori o tome kako odnosi između dvoje ljudi mogu biti porušeni, ali da i dalje oni budu tu jedno za drugo.

Liona je ovu pesmu promovisala u nekoliko britanskih televizijskih emisija, a bila je uključena i na listu njene debitantske koncertne turneje 2010. godine. Spot za ovu numeru je uradio Dejv Mejers (Dave Meyers) u Kaliforniji. Liona je prikazana kako sedi na podu ispred srca koje gori, a prikazani su i različiti parovi koji se bore sa svojim problemima.

foto19 The Best of Pop: Leona Lewis I Got You

"Go ahead and say goodbye, I'll be alright, go ahead and make me cry, I'll be alright, and when you need a place to run to for better or worse I got you..."

Pesma je stigla na treće mesto britanske r’n’b top liste, a na 14. mesto britanske top liste singlova, takođe se našla i među prvih 30 singlova na Novom Zelandu, kao i na austrijskoj top listi singlova.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice