Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Numera “My All” se pojavila 1997. godine na šestom studijskom albumu, “Butterfly”, popularne američke pevačice Maraje Keri (Mariah Carey). Puštena je kao četvrti singl 21. aprila 1998. godine. Pesmu su napisali i producirali Maraja i Volter Afanasjef (Walter Afanasieff). Pesma je napravljena sa latino ritmom, u prvom refrenu se pojavljuju latino udaraljke, što ne čudi ukoliko se uzme u obzir to da je Maraju za ovu numeru inspirisalo putovanje u Portoriko, gde je bila izložena uticaju upravo te kulture. Tekst pesme govori o usamljenoj ženi koja kaže da će sve dati da ima samo još jednu noć sa svojim izgubljenim ljubavnikom.

Spot je snimljen u aprilu 1998. godine i prikazuje Maraju kako leži na brodu koji je do pola potopljen u vodu i pati zbog izgubljene ljubavi. Najlepši deo spota je onaj u kome se ona i njen izgubljeni ljubavnik nalaze na vrhu svetionika i miluju jedno drugo. Ova numera je uživo izvedena u mnogim prilikama, uključujući i World Music Awards 1998, Blockbuster Entertainment Awards, “Saturday Night Live”, “The Rosie O’Donnell Show”, kao i na mnogim evropskim televizijama i muzičkim emisijama. Takođe je bila i neizostavni deo Marajine turneje te 1998. godine, ali je izvođena i tokom mnogih narednih turneja i koncerata.

foto291 The Best of Pop: Mariah Carey My All

"I'd give my all to have just one more night with you, I'd risk my life to feel your body next to mine, 'cause I can't go on living in the memory of our song, I'd give my all for your love tonight..."

“My All” je odlično prihvaćena od strane muzičke kritike i ostavila je snažan trag na mnogim tržištima. U SAD dospela je na 13. mesto “Billboard Hot 100” grafikona i postigla platinasti tiraž. Širom Evrope mnogi su ostali opčinjeni ovom divnom baladom, pa se s razlogom našla na četvrtom mestu u Velikoj Britaniji, a u prvih deset u Belgiji, Francuskoj, Španiji i Švajcarskoj.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice