Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Pesma “Torn” se prvenstveno pojavila kao singl sa debi albuma grupe Ednaswap 1995. godine, a dve godine kasnije mlada australijska pevačica Natali Imbrulja (Natalie Imbruglia) ju je uvrstila na svoj album “Left of the Middle” i učinila planetarno poznatom. Njena verzija ove pesme je stigla na prvo mesto top listi u Belgiji, Danskoj, Kanadi, Španiji i Švedskoj, a mesto broj dva je zauzela u Natalinoj rodnoj zemlji, Australiji, zatim u Italiji, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji.

Singl je Natali doneo nominaciju na dodeli Gremi nagrada za najbolje žensko pop vokalno izvođenje, ali je izgubila od Selin Dion (Celine Dion) i numere “My Heart Will Go On”. U spotu za ovu numeru pojavljuje se britanski glumac Džeremi Šefild (Jeremy Sheffield).

Natalina verzija ove pesme je urađena u Londonu sa bendom koji su činili: Dejvid Mundej (David Munday) – gitara, Fil Torneli (Phil Thornalley) – bas gitara, Čak Sejbo (Chuck Sabo) – bubnjevi, a miks je uradio Najdžel Godrič (Nigel Godrich).

Komičar Dejvid Armand (David Armand) je izveo komičnu verziju pesme “Torn”, koja je bila veoma popularna na internetu, a 2006. godine pružila mu se prilika da je izvede zajedno sa Natali.

foto17 The Best of Pop: Natalie Imbruglia Torn

"I'm all out of faith, this is how I feel I'm cold and I'm ashamed bound and broken on the floor, you're a little late, I'm already torn"

Pesma se pojavila u televizijskoj seriji “Čari” (Charmed), u epizodi “Imam te pod kožom” (I’ve Got You Under My Skin). U oktobru 2011. pojavila se i u seriji “Happy Endings”.

Spot za ovu numeru je proglašen za drugi po redu najbolji spot svih vremena od strane MTV Italy.

Imbrulja je inače bila australijska glumica koja se u pevačke vode upustila upravo ovim hitom i učinila ga veoma poznatim. Inače je poznata po ulozi u australijskoj sapunici “Komšije” (Neighbours), u kojoj je glumila od 1992. do 1994. godine.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice