4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Pesma “Times of Your Life” je popularna pesma i reklamni džingl koji je sjajni kanadski pevač Pol Enka (Paul Anka) učinio poznatim sedamdesetih godina. Tačnije, 1975. godine našla se na istoimenom albumu ovog popularnog pevača. Muziku za ovu numeru je napisao Rodžer Nikols (Roger Nichols), a tekst Bil Lejn (Bill Lane). Malo je reći da pesma i dan-danas ispunjava toplinom sve verne fanove, ali i ostale osećajne duše. Numera je postala hit u SAD i brzo popunila vrhove top listi.

foto118 The Best of Pop: Paul Anka Times of Your Life

Legenda koja osvaja

Zanimljive činjenice:

Enka je ovu pesmu uvek izvodio na svojim nastupima, u emisijama naročito, a izvođenje pesme je često bilo propraćeno video montažom Pola i njegove porodice i prijatelja.

Ova pesma predstavlja deo povratka Pola Enke na muzičku scenu sredinom sedamdesetih godina. Najpoznatija je po reklami Kodak filma koja se dugo vrtela na televizijama. Enka ju je adaptirao u skladu sa svojim stilom i od komercijalne numere napravio bombu.

Bil Lejn i Rodžers Nikols su stvorili ovu pesmu, a Nikols je poznat i po tome što je stvorio mnoge hitove za grupu The Carpenters, kao što su “We’ve Only Just Begun” i “Rainy Days And Mondays”.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice