5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Pesma “Times of Your Life” je popularna pesma i reklamni džingl koji je sjajni kanadski pevač Pol Enka (Paul Anka) učinio poznatim sedamdesetih godina. Tačnije, 1975. godine našla se na istoimenom albumu ovog popularnog pevača. Muziku za ovu numeru je napisao Rodžer Nikols (Roger Nichols), a tekst Bil Lejn (Bill Lane). Malo je reći da pesma i dan-danas ispunjava toplinom sve verne fanove, ali i ostale osećajne duše. Numera je postala hit u SAD i brzo popunila vrhove top listi.

foto118 The Best of Pop: Paul Anka Times of Your Life

Legenda koja osvaja

Zanimljive činjenice:

Enka je ovu pesmu uvek izvodio na svojim nastupima, u emisijama naročito, a izvođenje pesme je često bilo propraćeno video montažom Pola i njegove porodice i prijatelja.

Ova pesma predstavlja deo povratka Pola Enke na muzičku scenu sredinom sedamdesetih godina. Najpoznatija je po reklami Kodak filma koja se dugo vrtela na televizijama. Enka ju je adaptirao u skladu sa svojim stilom i od komercijalne numere napravio bombu.

Bil Lejn i Rodžers Nikols su stvorili ovu pesmu, a Nikols je poznat i po tome što je stvorio mnoge hitove za grupu The Carpenters, kao što su “We’ve Only Just Begun” i “Rainy Days And Mondays”.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice