Evo je jedna pesma što mi se mnogo sviđa, iako ne razumem baš o čemu se tačno radi, ali mnogo lepo zvuči i zanimljiv je spot. Ja je zovem “Tenk fr tr mr”, jer mi je tako lakše da kažem, a u stvari se zove “Thanks for the Memories”, to je na engleskom, a na srpskom znači “Hvala za uspomene”, jer se radi o jednoj ljubavi koja se raskinula, zato što je u spotu jedan majmun hteo da se ljubi sa devojkom od momka koji svira gitaru, pa je on onda od muke smislio tu pesmu. Al’ nije to tužna pesma k’o što biste možda mislili, nego je vesela i brza, i može uz nju da se igra i skače! Spot za pesmu su snimali majmuni, oni su govorili muzičarima što sviraju pesmu kako da se nameste i šta sve da rade dok ih snimaju kamerom, da bi sve ispalo lepo.

Slika17 The Best of Pop Punk: Fall Out Boy “Thnks fr th Mmrs”

Oni sviraju pank, a pevaju pop

Ova vam grupa svira pop pank, tako se zove vrsta muzike. To “pop” nema veze sa popom iz crkve, već je to takva muzika koja je onako sva fina za slušanje, pa je zovu “pop”, a “pank” je muzika od koje može da se poludi ako se mnogo sluša, jer se tu svi samo deru i hoće da naprave što veću buku. I onda kad se spoje taj “pop” i taj “pank”, dobije se jedna buka koja je onako fina za slušanje. Ja mislim da će ova pesma da vam se sviđa k’o i meni!

Izvor fotografije: last.fm


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada, sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Comments