Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Pesma “Angels” se pojavila kao četvrti singl sa debitantskog albuma “Life Thru a Lens” u decembru 1997. godine i postala najprodavaniji singl Robija Vilijamsa (Robbie Williams) ikada. Proglašena je i za najbolju pesmu u poslednjih 25 godina na dodeli BRIT nagrada. U stvaranju pesme su učestvovala poznata imena, poput Džesike Simpson (Jessica Simpson), Beverli Najt (Beverley Knight); u španskoj verziji su se pojavili meksički pevači Juridia (Yuridia) i Marko More (Marco Moré), a u italijanskoj Patricio Buane (Patrizio Buanne), britanska grupa All Angels, kao i mnogi drugi. Nije ni čudo, kad je muzika, sama pesma i celokupna atmosfera u pesmi jednom rečju – fenomenalna!

foto47 The Best of Pop: Robbie Williams Angels

Anđeo Robi

Zanimljive činjenice:

Robi i njegov dugogodišnji saradnik u pisanju pesama Gaj Čembers (Guy Chambers) napisali su pesmu za manje od 25 minuta.

Ova numera se smatra klasikom u Velikoj Britaniji i definitivno je najčešće korišćena pesma na karaokama širom zemlje. Takođe je jedna od pesama koje se najviše vrte u pabovima. Čak je i sam Robi, koji je prvenstveno bio smatran kabare pevačem, stekao veliku slavu u Britaniji upravo ovom pesmom.

Vilijams je rekao svom biografu da je ovo pesma o njegovoj fasciniranosti paranormalnim, da dok je pisao “Angels” verovao je u anđele i zato je i napisao pesmu. “Angels” se ne odnosi ni na koga, nego se radi upravo o najmilijima koji su otišli na onaj svet i brinu o nama.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice