Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

The Best of Pop: Robbie Williams “Angels”

The Best of Pop: Robbie Williams “Angels”

Pesma “Angels” se pojavila kao četvrti singl sa debitantskog albuma “Life Thru a Lens” u decembru 1997. godine i postala najprodavaniji singl Robija Vilijamsa (Robbie Williams) ikada. Proglašena je i za najbolju pesmu u poslednjih 25 godina na dodeli BRIT nagrada. U stvaranju pesme su učestvovala poznata imena, poput Džesike Simpson (Jessica Simpson), Beverli Najt (Beverley Knight); u španskoj verziji su se pojavili meksički pevači Juridia (Yuridia) i Marko More (Marco Moré), a u italijanskoj Patricio Buane (Patrizio Buanne), britanska grupa All Angels, kao i mnogi drugi. Nije ni čudo, kad je muzika, sama pesma i celokupna atmosfera u pesmi jednom rečju – fenomenalna!

foto47 The Best of Pop: Robbie Williams Angels

Anđeo Robi

Zanimljive činjenice:

Robi i njegov dugogodišnji saradnik u pisanju pesama Gaj Čembers (Guy Chambers) napisali su pesmu za manje od 25 minuta.

Ova numera se smatra klasikom u Velikoj Britaniji i definitivno je najčešće korišćena pesma na karaokama širom zemlje. Takođe je jedna od pesama koje se najviše vrte u pabovima. Čak je i sam Robi, koji je prvenstveno bio smatran kabare pevačem, stekao veliku slavu u Britaniji upravo ovom pesmom.

Vilijams je rekao svom biografu da je ovo pesma o njegovoj fasciniranosti paranormalnim, da dok je pisao “Angels” verovao je u anđele i zato je i napisao pesmu. “Angels” se ne odnosi ni na koga, nego se radi upravo o najmilijima koji su otišli na onaj svet i brinu o nama.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice