16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

“Listen To Your Heart” je numera broj jedan sa “Billboard Hot 100” liste koju je izveo švedski pop duo Roxette. Izašao je u septembru 1988. godine u Švedskoj kao singl sa njihovog albuma “Look Sharp!”. Napisali su je Per Gesle (Per Håkan Gessle) i Mets Person (Mats M.P. Persson). Hit je dospeo na prvo mesto “Billboard Hot 100 singles” liste 4. novembra 1989. godine. Zauzeli su prvo mesto iste nedelje kada su se New Kids on the Block našli na drugom mestu sa hitom “Cover Girl” i time sprečili da ovaj čuveni boys bend dospe na prvo mesto.

Hit “Listen To Your Heart” se u Britaniji pojavio u oktobru 1989. godine i dostigao skromno 62. mesto, ali je ponovo objavljen u avgustu 1990. godine nakon uspeha sa hitom “It Must Have Been Love”, i tada je dostigao šesto mesto na britanskoj listi.

Spot je sniman u ruševinama Borgholm zamka na švedskom ostrvu Oland na Baltičkom moru. Mari Fredrikson (Marie Fredriksson) je bila bosa u spotu, što je rezultiralo time da na njenu adresu u narednom periodu stigne veliki broj cipela od obožavatelja.

foto151 The Best of Pop: Roxette Listen To Your Heart

"Listen to your heart when he's calling for you. Listen to your heart there's nothing else you can do. I don't know where you're going and I don't know why, but listen to your heart before you tell him goodbye."

Godine 2005. belgijska grupa DHT je uradila trance verziju ove numere i u Britaniji i SAD ušla među deset najboljih. To je bio jedan od retkih slučajeva da trance pesma dospe u top deset na “Billboard Hot 100” listi.

Duo Roxette je 1998. godine dobio nagradu BMI za preko dva miliona puštanja ove numere na američkom radiju. To je bio jedinstveni slučaj da za tako kratko vreme pesma bude puštena toliko puta. U oktobru 2006, zahvaljujući trance verziji grupe DHT, duo Roxette ponovo dobija BMI nagradu za trimilionito emitovanje pesme na američkom radiju.

Ovo je prvi hit broj jedan sa liste “Hot 100” koji nije dostupan na vinylu, već se mogao naći u prodaji samo kao kaseta singla.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice