Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

The Corrs je porodična grupa formirana u Irskoj 1990. godine, a čine je Andrea (Andrea), glavni vokal, Šeron (Sharon), violina, Kerolajn (Caroline), bubnjevi, i Džim Kor (Jim Corr), gitara i klavijature. Njihova muzika predstavlja mešavinu irskog zvuka sa savremenim pop i rok prizvukom. Popularnost im je do 1994. godine bila ograničena samo na Irsku, sve dok ih američki ambasador nije pozvao u svoju zemlju da nastupaju na Svetskom prvenstvu u Bostonu. To ih je dalje odvelo da se priključe Selin Dion (Celine Dion) na turneji 1996. godine. Njihov album “Talk On Corners” postao je najprodavaniji irski album u Velikoj Britaniji.

“Breathless” je singl sa trećeg studijskog albuma pod nazivom “In Blue” koji je izašao 2000. godine. Singl je napisao i producirao čuveni muzički producent Robert Džon “Mat” Lang (Robert John “Mutt” Lange). Pesma se popela na vrh mnogih grafikona širom sveta, uključujući i prvo mesto u Irskoj, Francuskoj, Španiji i Velikoj Britaniji – i to je jedini njihov broj jedan u Britaniji do sada. Takođe se našao među deset najboljih singlova u Australiji, a u SAD se našao na 34. mestu i to je jedini njihov hit u Top40 u SAD.

the corrs The Best of Pop: The Corrs Breathless

"So go on, go on Come on leave me breathless Tempt me, tease me 'Till I can't deny this Loving feeling Let me long for your kiss Go on, go on Yeah come on"

Pesma “Breathless” je predstavljena u uvodnoj sceni filma “Iznajmljeni dečko” (The Wedding Date) sa Debrom Mesing (Debra Messing) u glavnoj ulozi.

Godine 2001. nominovana je za Gremi nagradu za najbolji pop nastup dueta ili grupe.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice