Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

The Best of Pop: The Corrs “Breathless”

The Best of Pop: The Corrs “Breathless”

The Corrs je porodična grupa formirana u Irskoj 1990. godine, a čine je Andrea (Andrea), glavni vokal, Šeron (Sharon), violina, Kerolajn (Caroline), bubnjevi, i Džim Kor (Jim Corr), gitara i klavijature. Njihova muzika predstavlja mešavinu irskog zvuka sa savremenim pop i rok prizvukom. Popularnost im je do 1994. godine bila ograničena samo na Irsku, sve dok ih američki ambasador nije pozvao u svoju zemlju da nastupaju na Svetskom prvenstvu u Bostonu. To ih je dalje odvelo da se priključe Selin Dion (Celine Dion) na turneji 1996. godine. Njihov album “Talk On Corners” postao je najprodavaniji irski album u Velikoj Britaniji.

“Breathless” je singl sa trećeg studijskog albuma pod nazivom “In Blue” koji je izašao 2000. godine. Singl je napisao i producirao čuveni muzički producent Robert Džon “Mat” Lang (Robert John “Mutt” Lange). Pesma se popela na vrh mnogih grafikona širom sveta, uključujući i prvo mesto u Irskoj, Francuskoj, Španiji i Velikoj Britaniji – i to je jedini njihov broj jedan u Britaniji do sada. Takođe se našao među deset najboljih singlova u Australiji, a u SAD se našao na 34. mestu i to je jedini njihov hit u Top40 u SAD.

the corrs The Best of Pop: The Corrs Breathless

"So go on, go on Come on leave me breathless Tempt me, tease me 'Till I can't deny this Loving feeling Let me long for your kiss Go on, go on Yeah come on"

Pesma “Breathless” je predstavljena u uvodnoj sceni filma “Iznajmljeni dečko” (The Wedding Date) sa Debrom Mesing (Debra Messing) u glavnoj ulozi.

Godine 2001. nominovana je za Gremi nagradu za najbolji pop nastup dueta ili grupe.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice