4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

“Simply The Best” je numera koju su napisali Majk Čepmen (Mike Chapman) i Holi Najt (Holly Knight). Prvobitno je snimljena od strane Boni Tajler (Bonnie Tyler) 1988. za njen album “Hide Your Heart”, ali je svetsku popularnost stekla tek Tininim (Tina Turner) izvođenjem. Bonin singl je stigao na 10. mesto u Norveškoj i Portugalu, 34. u Španiji i 95. u Britaniji.

Već sledeće 1989. godine, Tina Tarner je izvela ovu numeru i podarila joj svetsku slavu. Singl se našao na njenom albumu “Foreign Affair”. Saksofonski solo u Tininoj verziji izveo je američki muzičar Edgar Vinter (Edgar Winter).

foto10 The Best of Pop: Tina Turner Simply The Best

"You're simply the best, better than all the rest, better than anyone, anyone I've ever met, I'm stuck on your heart, I hang on every word you say, tear us apart no, no, baby, I would rather be dead"

“The Best” je Tinin najuspešniji i najpopularniji singl ikada. Stigao je na 15. mesto američke “Billboard Hot 100” liste, a u Britaniji je ušao u Top 5 zauzevši peto mesto, dok je u Nemačkoj bio na četvrtom. Verzija snimljena 1992. godine, kao duet sa australijskim muzičarem Džimijem Barnsom (Jimmy Barnes), ušla je u Top 40 u Australiji gde je korišćena u kampanji “New South Wales Rugby League”.

Zanimljive činjenice:

Čepmen i Najt su ovu numeru prvenstveno napisali za Pola Janga (Paul Young), ali ju je on odbio.

Klizačica Nensi Kerigan (Nancy Ann Kerrigan) snimila je ovu pesmu 2004. godine za album “What’s Love? a Tribute to Tina Turner”.

Numera je izvedena na stadionu Ibrox u Glazgovu, u Škotskoj, kada su igrači fudbalskog tima Rangers i gostujućeg tima trčali u parku. Kao rezultat kampanje fanovi Rangersa su dobili singl broj jedan u Britaniji zajedno sa titulom “Scottish Premier League”-e. Pesma se vratila u Top 10 u aprilu 2010. godine.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice