Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

“Baby By Me” je prelepa numera popularnog repera Fifti Senta (50 Cent). Ovo je njegov prvi singl sa studijskog albuma pod naslovom “Before I Self Destruct”, koji se pojavio 2009. godine. U ulozi producenta našao se Polou Da Don (Polow Da Don), a napisana je od strane Fifti Senta i r’n’b pevača Ni-Joa (Ne-Yo). Postoje dve verzije ove numere. U prvoj se Fiftiju priključuje Jovan Dejs (Jovan Dais), dok se u drugoj, i daleko popularnijoj, pojavljuje Ni-Jo. Kao oficijelna verzija, za koju je snimljen i spot, odabrana je “Ni-Jo” verzija. Pored hip-hopa, pesmom preovladava i r’n’b zvuk.

Slika 1 50cent The Best of Rap & Hip Hop: 50 Cent ft. Ne Yo “Baby By Me”

“I don’t play no games, so when I’m in that thang, come see what I mean... ”

U spotu se u ulozi Fiftijeve velike ljubavi našla pevačica Keli Rouland (Kelly Rowland), koju je reper primetio gledajući Latino MTV nagrade. Fifti je izjavio kako je poznata pevačica u spotu apsolutni pogodak, nešto mnogo bolje od nepoznate manekenke. Zanimljivo je i to da su Ni-Jo i Fifti Sent video snimali potpuno odvojeno, iako se to gotovo i ne primećuje. Ni-Jo je svoj deo snimio u Njujorku, dok je Fifti svoje parče spota snimio u Los Anđelesu, zajedno sa Keli Rouland. Video-spot premijerno je objavljen 2. novembra 2009. godine, postigavši veliki uspeh kod fanova širom sveta.

Uvodna melodija i refren pesme “Baby By Me” veoma podsećaju na hit pod naslovom “Overtime” popularnog engleskog benda Level 42.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice