5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

“Baby By Me” je prelepa numera popularnog repera Fifti Senta (50 Cent). Ovo je njegov prvi singl sa studijskog albuma pod naslovom “Before I Self Destruct”, koji se pojavio 2009. godine. U ulozi producenta našao se Polou Da Don (Polow Da Don), a napisana je od strane Fifti Senta i r’n’b pevača Ni-Joa (Ne-Yo). Postoje dve verzije ove numere. U prvoj se Fiftiju priključuje Jovan Dejs (Jovan Dais), dok se u drugoj, i daleko popularnijoj, pojavljuje Ni-Jo. Kao oficijelna verzija, za koju je snimljen i spot, odabrana je “Ni-Jo” verzija. Pored hip-hopa, pesmom preovladava i r’n’b zvuk.

Slika 1 50cent The Best of Rap & Hip Hop: 50 Cent ft. Ne Yo “Baby By Me”

“I don’t play no games, so when I’m in that thang, come see what I mean... ”

U spotu se u ulozi Fiftijeve velike ljubavi našla pevačica Keli Rouland (Kelly Rowland), koju je reper primetio gledajući Latino MTV nagrade. Fifti je izjavio kako je poznata pevačica u spotu apsolutni pogodak, nešto mnogo bolje od nepoznate manekenke. Zanimljivo je i to da su Ni-Jo i Fifti Sent video snimali potpuno odvojeno, iako se to gotovo i ne primećuje. Ni-Jo je svoj deo snimio u Njujorku, dok je Fifti svoje parče spota snimio u Los Anđelesu, zajedno sa Keli Rouland. Video-spot premijerno je objavljen 2. novembra 2009. godine, postigavši veliki uspeh kod fanova širom sveta.

Uvodna melodija i refren pesme “Baby By Me” veoma podsećaju na hit pod naslovom “Overtime” popularnog engleskog benda Level 42.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice