Jubilarna 70. dodela Emmy Awards je održana sinoć, a neki od dobitnika su “Game of Thrones” (najbolja dramska serija – očekivano!), “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story – Season 2” (najbolja miniserija), Kler Foj (najbolja glavna glumica u dramskoj seriji), Metju Ris (najbolji glavni glumac u dramskoj seriji), Piter Dinklidž (najbolji sporedni glumac u dramskoj seriji – opet očekivano!), Tandi Njuton (najbolja sporedna glumica u drami), Daren Kris (najbolji glavni glumac u filmu), Redžina King (najbolja glavna glumica u filmu)…

Iako nam je jako zanimljivo da ispratimo nominacije i proglašenje pobednika, žene u nama vape za detaljnom analizom crvenog tepiha jer se upravo tu mogu videti najbolje kreacije najpoznatijih dizajnera koje poznate dame tom prilikom nose. Ah da, nije da je baš reč o crvenom tepihu, ali shvataš poentu. (A možda je bež zapravo nova crvena?!)

Mili Bobi Braun se baš dobro zabavljala pozirajući u Calvin Klein haljini nežne roze boje ukrašenoj cvetnim ilustracijama. Očigledno, roze je IN, baš kao i cvetni patern.

Možda najbolje obučena je bila Penelope Kruz koja je izgledala bajkovito u Chanel haljini. Kada ne znaš šta da obučeš za pojavljivanje na crvenom (OK, bež) tepihu – sa haljinom koja je inspirisana princezama nikada nećeš pogrešiti!

Tresi Elis Ros je definitivno bila najprimećenija na sinoćnoj dodeli Emmy Awards i to zahvaljujući upečatljivoj Valentino pink haljini punoj volumena!

Jednostavno preslatki! Džesika Bil i Džastin Timberlejk su naši #couplegoals sada i zauvek!

Comments