4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

“Lonely” je numera koju izvodi američki pevač Ejkon (Akon). Pojavila se 2005. godine na njegovom debi albumu i odmah zauzela prva mesta top-lista velikog broja zemalja, uključujući i Veliku Britaniju. Ejkon je uplovio u ozbiljne muzičke vode još 1995. godine, međutim, može se reći da je tek nakon objavljivanja pesme “Lonely” postao poznat širom sveta, i da ga je upravo ova numera vinula među zvezde. Tekst pesme govori o momku koji često zanemaruje svoju devojku i ne pruža joj dovoljno pažnje, sve do jednog jutra kada ga ona napušta. U njenom odsustvu on shvata koliko mu fali i koliko je bez nje zapravo usamljen.

Slika 1 Akon The Best of RnB: Akon “Lonely”

“Lonely, I'm so lonely, I have nobody, to call my own…”

Numera je napisana od strane Bobija Vintona (Bobby Vinton), Džina Alena (Gene Allen) i samog Ejkona. U pesmi je korišćen efekat ubrzanog glasa, koji veoma podseća na američku animiranu muzičku grupu Alvin and the Chipmunks. Video-spot za ovu numeru snimljen je kako bi se pesma što bolje promovisala. U ulozi režisera našao se Džil Grin (Gil Green), a pevačevu devojku odglumila je Katerina Graham (Katerina Graham). Takođe, u spotu se pojavljuje i Danijel Elvud (Daniel Ellwood), srećni pobednik takmičenja u kom se odlučivalo ko će dobiti priliku da učestvuje u snimanju spota. Pored velikog broja Ejkonovih pesama koje su usledile i postigle zaista ogroman uspeh, “Lonely” je i dan-danas jedna od njegovih najpopularnijih numera.

Izvor fotografije: newziqa.com


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice