4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Prelepa balada “Empire State of Mind (Part II) Broken Down” posvećena je lepotama Njujorka, a izvodi je popularna pevačica Ališa Kiz (Alicia Keys). Pojavila se 2010. godine, kao drugi singl sa Ališinog albuma “The Element of Freedom”, namenjenog engleskom tržištu. Zauzela je prvo mesto top-liste “Billboard Hot 100”. Numera predstavlja nastavak originalne pesme “Empire State of Mind” koju zajedno sa Ališom izvodi i reper Džej-Zi (Jay-Z). “Empire State of Mind (Part II) Broken Down” zapravo je mešavina r’n’b, soul i džez zvuka. Postigla je neverovatan uspeh širom sveta i zauzimala visoka mesta na mnogim top-listama. Ovo je jedna od onih pesama koje pružaju neverovatnu emociju svakom ljubitelju ovako čarobnog grada kao što je Njujork.

Slika 1 Alicia Keys The Best of RnB: Alicia Keys “Empire State of Mind (Part II) Broken Down”

"Concrete jungle where dreams are made of, there's nothing you can't do…”

Zanimljive činjenice:

Numera se pojavljuje u drugom delu svetski popularnog filma “Seks i grad 2” (Sex and the City 2), čija se radnja najvećim delom, kao što je već dobro poznato, odvija upravo u Njujorku.

O fantastičnom uspehu koji je ostvarila najviše govori podatak da se pre zvaničnog objavljivanja pesma našla na četvrtom mestu popularne engleske top-liste “UK Singles Chart”.

Iako oficijelni spot zapravo ne postoji, veliki ostvareni uspeh presudio je da upravo “Empire State of Mind (Part II) Broken Down” bude Ališin drugi singl sa albuma. Na internet sajtu YouTube postoji mnoštvo live nastupa sa velikim brojem posetilaca i veoma pozitivnim komentarima.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice