Devojka koja mami mnoge poglede i uzdahe oba pola, koja se izdvaja po oblačenju, frizuri i pevanju – danas je i na našoj listi “The Best of R’n’B”.

“Paradise” je pesma koju izvodi mlada hip-hop pevačica Kasandra Ventura (Casandra Ventura), poznata kao Kesi (Cassie), sa Vizom Kalifom (Wiz Khalifa). Ova pesma se nalazi na njenom najnovijem albumu koji nosi naziv “RockaByeBaby”, koji je izašao 11. aprila 2013, a sadrži još 13 sjajnih pesama.

Prvi put je Kesi pridobila pažnju svojom pesmom “Me & You” 2006. godine, da bi se posle toga pritajila i samo pojavlijvala kao statista u nekim pesmama, kao što je “Roll Up” Viza Kalife, sa kojim je ostvarila saradnju upravo u ovoj pesmi. Ovo nije jedina saradnja koju je ostvarila na svom novom albumu… Na njemu se nalaze i poznati rep izvođači kao što su: Rik Ros (Rick Ross), Mik Mil (Meek Mill), Pusha T, French Montana, Jeremih

Cassie Wiz Khalifa slika 1 The Best of RnB: Cassie feat Wiz Khalifa: “Paradise”

“Kissing you is very nice...”

Zanimljive činjenice:

“Paradise” je Kesina omiljena pesma sa ovog mikstejpa.

Nakon što je završila svoj novi mikstejp “RockaByeBaby”, Kesi je otputovala u Los Anđeles na slikanje za novu kampanju brenda Forever 21.

Za Kesi, ikona stila je Kejt Mos (Kate Moss).

Ona nije samo pevač, ona je i model i glumica. Ne samo da je igrala u drugom delu filma “Uhvati ritam 2” (Step Up 2: The Streets), već je i njena pesma “Is It You” pratila radnju filma.

A sad, klik na play!


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Comments