5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

“Milkshake” je jedna od najpoznatijih pesama američke pevačice Kelis (Kelis). Nalazi na njenom trećem studijskom albumu pod naslovom “Tasty”. Pojavila se 2003. godine i odmah naišla na veoma pozitivne reakcije, te tako dobila epitete poput “fantastična” i  “briljantna”. Prilikom stvaranja pesme Kelis je znala da će “Milkshake” biti zaista dobra i odmah je poželela da je objavi kao prvi singl sa albuma “Tasty”. Pevačica je izjavila da “milkšejk” zapravo predstavlja metaforu za nešto što svaku ženu čini jedinstvenom.

Slika 114 The Best of RnB: Kelis “Milkshake”

“My milkshake brings all the boys to the yard... ”

Zanimljive činjenice:

Numera je zauzela prvo mesto top-liste “Billboard Hot 100” u decembru 2003. godine. Takođe, našla se i na visokim mestima internacionalnih top-lista poput irske, australijske, novozelandske i britanske. Godine 2004. nominovana je za Gremi nagradu u kategoriji “Najbolji urbani/alternativni preformans”.

Pesma je bila izuzetno primamljiva režiserima, pa je tako korišćenja u mnogim filmovima poput “Zlobne devojke” (Mean Girls), kao i u tv serijama “Simpsonovi” (The Simpsons) i “Ružna Beti” (Ugly Betty).

Video spot za pesmu “Milshake” režirao je Džejk Nava (Jake Nava). Radnja se odvija u jednom njujorškom restoranu – u Americi je takva vrsta restorana poznata pod nazivom diner. Posebno interesantno je to da se u ulozi kuvara našao popularni reper Nas (Nas), pevačicin sada već bivši suprug.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice