5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

“Milkshake” je jedna od najpoznatijih pesama američke pevačice Kelis (Kelis). Nalazi na njenom trećem studijskom albumu pod naslovom “Tasty”. Pojavila se 2003. godine i odmah naišla na veoma pozitivne reakcije, te tako dobila epitete poput “fantastična” i  “briljantna”. Prilikom stvaranja pesme Kelis je znala da će “Milkshake” biti zaista dobra i odmah je poželela da je objavi kao prvi singl sa albuma “Tasty”. Pevačica je izjavila da “milkšejk” zapravo predstavlja metaforu za nešto što svaku ženu čini jedinstvenom.

Slika 114 The Best of RnB: Kelis “Milkshake”

“My milkshake brings all the boys to the yard... ”

Zanimljive činjenice:

Numera je zauzela prvo mesto top-liste “Billboard Hot 100” u decembru 2003. godine. Takođe, našla se i na visokim mestima internacionalnih top-lista poput irske, australijske, novozelandske i britanske. Godine 2004. nominovana je za Gremi nagradu u kategoriji “Najbolji urbani/alternativni preformans”.

Pesma je bila izuzetno primamljiva režiserima, pa je tako korišćenja u mnogim filmovima poput “Zlobne devojke” (Mean Girls), kao i u tv serijama “Simpsonovi” (The Simpsons) i “Ružna Beti” (Ugly Betty).

Video spot za pesmu “Milshake” režirao je Džejk Nava (Jake Nava). Radnja se odvija u jednom njujorškom restoranu – u Americi je takva vrsta restorana poznata pod nazivom diner. Posebno interesantno je to da se u ulozi kuvara našao popularni reper Nas (Nas), pevačicin sada već bivši suprug.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice