Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

“I Don’t Want to Miss a Thing” je numera koju je izveo američki rok sastav Aerosmith kao saundtrek filma “Armagedon” (Armageddon) 1998. godine. Napisana od strane Dajan Voren (Diane Warren), pesma je debitovala na prvom mestu “Billboard Hot 100” liste (prvi put za 28 godina postojanja benda). Pesma se zadržala na prvom mestu četiri nedelje u toku septembra 1998. godine. I u drugim zemljama se dugo zadržala na prvom mestu, a u Velikoj Britaniji je dostigla četvrto mesto, što je opet bilo prvi put da ovaj bend u ovoj zemlji dostigne maltene sam vrh liste.

Spot za ovu numeru sniman je u kasarni u Mineapolisu 1998. godine, a režirao ga je Frensis Lourens (Francis Lawrence). Smenjuju se scene benda sa scenama iz filma “Armagedon”. U spotu se pojavljuje i Stivenova (Steven Tyler) ćerka Liv (Liv Tyler), koja inače igra Grejs u ovom filmu. Ono što malo ko zna jeste da je Stiven dan pre snimanja povredio koleno, zbog čega mu je kretanje bilo ograničeno, pa su kadrovi u kojima se on pojavljuje uglavnom u krupnom planu. Spot je osvojio mnogobrojne nagrade.

foto312 The Best of Rock: Aerosmith I Dont Want to Miss a Thing

"Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you babe And I don't want to miss a thing"

Zanimljive činjenice:

Prvenstveno je grupa U2 trebalo da izvede ovu numeru, ali kada je Liv dobila ulogu u spotu, izabran je sastav Aerosmith.

Ovo je najveći hit Aerosmitha.

Aerosmith je izveo deo ove pesme na “Super Bowl”-u 2001. godine.

2008. godine muzički kanal Magic TV sproveo je istraživanje među svojim gledaocima i krajnji rezultat je bio da je ovo omiljena ljubavna pesma cele nacije.

Izvori fotografija: sobred0ssis.blogspot.com, rateyourmusic.com


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice