Evo jedne ljubavne rokenrol pesme za koju ja mislim da je mnogo lepa. Kad gledam ovaj spot, vidim da se u pesmi radi o jednom ružnjikavom tipu, koga juri policija i hoće da ga uhapsi zato što se zaljubio u lepoticu devojku, a oni misle da ne može da bude ljubav između njih dvoje. I taj ružnjikavko se stidi da priđe devojci, zato što misli da mu treba lepota da bi se ona zaljubila u njega, i onda je samo krišom gleda dok ona igra i spava. Ali na kraju ga devojka ipak vidi i dopadne joj se zato što je sav tako dobar. Mislim da su se na kraju smuvali! Meni to mnogo liči na onaj crtać o lepotici i zver!

Slika27 The Best of Rock: Meat Loaf “Id Do Anything for Love (But I Wont Do That)”

Meat Loaf je za ovu pesmu dobio Gremić

Za ovu pesmu mnogo ljudi misli da je baš lepa i romantična, a pevač je za nju dobio jedan Gremić (Grammy Award for Best Rock Vocal Performance, Solo), to je poznata nagrada koja se dobija kad lepo otpevaš pesmu! I neke druge pesme koje sam slušala od njega su isto lepe, ali ne mogu sad da se ih setim. Ja mislim da će ova pesma da vam se sviđa k’o i meni!


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada, sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Comments