Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Numeru “(I’ve Had) The Time of My Life” su komponovali Frenki Privajt (Franke Previte), Džon Denikola (John DeNicola) i Donald Markovic (Donald Markowitz). Snimili su je Bil Medli (Bill Medley) i Dženifer Vorns (Jennifer Warnes) nakon što je izabrana za finalnu numeru jednog od najpopularnijih filmova svih vremena “Prljavi ples” (Drity Dancing). Pesma se pojavila kada i film, 1987. godine i potpuno osvojila publiku širom planete.

Kao što smo već rekli, pesma predstavlja finalnu numeru u filmu, a koreografi koji su učinili ovu scenu veličanstvenom bili su Keni Ortega (Kenny Ortega) sa svojim asistentom Mirandom Gerison (Miranda Garrison), koja je takođe glumila u filmu – Vivijan (Vivian).

U novembru 1987. popela se na prvo mesto na Billboard Hot 100 listi u SAD za samo nedelju dana, a na Adult Contemporary listi isto mesto je dostigla za četiri nedelje. U Velikoj Britaniji numera se dva puta vinula u sam vrh liste: u novembru 1987. nakon prvog prikazivanja filma i u januaru 1991. nakon što je film prvi put prikazan na televiziji.

foto15 The Best of Soft Rock: Bill Medley & Jennifer Warnes (Ive Had) The Time of My Life

"I've had the time of my life No I never felt this way before Yes I swear it's the truth And I owe it all to you"

U animiranoj seriji “Simpsonovi” (The Simpsons) napravljena je parodija na ovu pesmu u epizodi iz 2000. godine kada je hor otpevao kao podršku Homeru: “I had the halftime of my life, and I owe it all to S.U.”. Ni tvorci čuvene serije “Family Guy” nisu je zaobišli.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice